• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: I Mustafi pokazao "albanskog orla"

Autor mondo.rs

I to nakon asistencije Granita Džake...

Burne su reakcije tokom Svetskog prvenstva u Rusiji izazvale proslave švajcarskih reprezentativaca Granita Džake, Đerdana Šaćirija i Stefana Lihštajnera koji su pogotke "sajdžija" protiv Srbije proslavili pokazujući simbol Albanije, zbog čega su (samo) novčano kažnjeni.

Novi slučaj pokazivanja simbola Albanije videli smo ovog popodneva u Velsu, samo što je ovoga puta Granit Džaka bio u ulozi asistenta.

On je izveo korner u 11. minutu na koji je odlično "natrčao" reprezentativac Nemačke - Škodran Mustafi - i sjajnim udarcem savladao golmana Kardifa. Mustafi je potrčao ka Džaki i pritom pokazao rukama "albanskog orla".

Mustafi je inače rođen u Bad Hersfeldu 1992. godine, ali je albanskog porekla pošto se njegova porodica doselila iz makedonskog Gostivara.

Nikada nije igrao za mlađe kategorije Makedonije ili Albanije.

Britanski "Independent" prenosi da bi Fudbalska asocijacija Engleske mogla da kazni Mustafija zbog ovog gesta pošto se u pravilniku jasno navodi da nije dozvoljeno isticanje "političkih stavova", kako bi ovaj potez mogao da se okarakteriše.

Pogledajte proslavu gola koja će izazvati mnogo reakcija!


Na poluvremenu je rezultat izjednačen (1:1) pošto je asistent kod gola Mustafija zgrešio u poslednjim trenucima pred pauzu. Granit Džaka je bio jako neoprezan i izgubio je loptu u opasnoj zoni, a opasni Kardif je konačno pogodio Viktor Kamarasa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC