• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Zvijezde 09 namještali rezultate?

Autor mondo.ba

Nekoliko fudbalera bh. premijerligaša pod sumnjom da su namještali rezultat. U klubu ne žele da komentarišu dok optužbe ne budu zvanične.

Debitant u Premijer ligi BiH ekipa Zvijezde 09 upisala je tri remija i pet poraza u prvenstvu, a nakon serije loših rezultata i mnogo individualnih grešaka odbrane poslije kojih su padali golovi sumnja se da je bilo i namještanja rezultata.

Nekoliko fudbalera Zvijezde 09 upleteno je u namještanje rezultata, a sumnja se da su bili u dosluhu sa osobama koje su se kladile na njihove mečeve, objavio je portal srpskainfo.com.

Kako se navodi, igrači su pokušali da uvuku i druge iugrače, a uprava kluba će navodno ponuditi dokaze istražnim organima.

U namještanje rezultata, prema nezvaničnim informacijama koje je objavio portal “Srpskainfo” umiješani su štoperi Nemanja Vejnović i Ibrahim Škahić, a navodno se sumnja na još nekoliko igrača.

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić u izjavi za naš portal rekao je da ne želi da komentariše navode dok sve ne bude zvanično, a da se više informacija očekuje u toku sutrašnjeg dana.

Međutim, kako MONDO nezvanično saznaje od izvora bliskih klubu, čelnici Zvijezde 09 već su obavijestili policiju da postoje indicije da su igrači namještali rezultat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC