• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saopštenje FK Zvijezda 09: Vjera u policiju

Autor mondo.ba

Premijerligaš iz Etno sela Stanišići oglasio se saopštenjem, u kojem se ističe "vjera i nada da će svi vinovnici biti otkriveni i kažnjeni".

Fudbalski klub Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići, povodom posljednjih dešavanja u vezi sa pričama sa namještanjem rezultata Premijer lige BiH, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u cjelini:

"Rukovodstvo, stručni štab i igrači našeg kluba tokom jučerašnjeg dana dali su policiji u Bijeljini sve podatke i informacije koje smo imali, a vezani su za sumnjive rezultate našeg kluba u mečevima Premijer lige BiH.

Policiji su predočeni dokazi koje klub posjeduje, a to su poruke pojedinih fudbalera i poziv saigračima da namještaju rezultate i puštaju protivničke igrače da pogađaju našu mrežu.

U interesu istrage, klupsko rukovodstvo, stručni štab i igrači neće se više povodom ovoga oglašavati u javnosti. Vjerujemo i nadamo se da će policija u potpunosti rasvijetliti ovaj slučaj i da će fudbalska javnost biti informisana o svemu onome što policija bude utvrdila, te da će svi vinovnici biti otkriveni i kažnjeni", piše u saopštenju koje je potpisao predsjednik kluba Boris Stanišić.

Podsjetimo, fudbaleri Zvijezde 09 Ibrahim Škahić i Nemanja Vejnović optuženi su za nečasne radnje.

Škahić je istakao da mu je nuđeno da "uradi neke stvari", ali ih je odbio, te saigrača Vejnovića optužio da je vrbovao i druge igrače iz Etno sela Stanišići da namjeste pojedine mečeve.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC