• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marselo poručio Juveu: Napaljen sam kao da imam 18

Autor mondo.rs

"Ja sam 'napaljen' kao Vinisijus, koji ima 18 godina", rekao je Brazilac, zamenik kapitena Real Madrida.

Posle Kristijana Ronalda (33), Juventus se namerio na još jednog fudbalera, koji je bio (i ostao) sinonim za Realovu petogodišnju strahovladu u evropskom klupskom fudbalu.

Četvorostruki osvajač Lige šampiona, brazilski bek Marselo (30), sledeći je ozbiljan projekat bogate torinske porodice Anjeli, međutim... njegov dolazak među "bjankonere" neće biti nimalo lak, iako su direktori Juvea voljni da ponude Florentinu Perezu i mogućnost zamene za Aleksa Sandra, uz doplatu.

Već u januaru, sudeći prema "Tuttosportu", koji navodi da bi Marselo na proleće mogao da nastupa za "Staru damu" u Ligi šampiona utoliko što je UEFA ukinula pravilo da jedan igrač može da igra samo za jedan klub u okviru jedne sezone.

Sve je upotpunjeno tračem o navodnoj svađi između Brazilca i novog trenera "kraljevića", Đulena Lopetegija.

"Čujem mnogo glupih stvari ovih dana... Ostajem ovde do kraja karijere", rekao je fudbaler, koji je beli dres obukao još 2006. po dolasku iz matičnog Fluminenzea i zaslužio status zamenika kapitena iza neprikosnovenog lidera, Serhija Ramosa.

"Neki ljudi daju sebi za pravi da postanu lideri u formiranju stavova i mišljenja, a onda se dogodi da govorimo o stvarima koje ne postoje. Čitam mnogo nonsensa. Ja sam 'napaljen' kao Vinisijus, koji ima 18 godina, ostaću ovde do kraja karijere", naglasio je Marselo, koji je 456 puta nastupao za Real Madrid u svim takmičenjima i osvojio po četiri titule prvaka Evrope i Španije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC