• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći proizvodi na sajmu u Istanbulu

Autori mondo.ba Autori SRNA

Na sajmu "Vorldfud Istanbul 2018" svoje proizvode predstavlja i šest kompanija iz BiH - "Mladegs pak" iz Prnjavora, "Bosnaplod" iz Brčkog, "Kupres milh" iz Kupresa, "Megle" iz Posušja, te "Mljekara Livno" i "Vita-lajf" iz Visokog.

 Domaći proizvodi na sajmu u Istanbulu Izvor: MONDO/Tamara Sekulović
Izvor: MONDO/Tamara Sekulović

Nastupom na ovom događaju izlagači imaju mogućnost da predstave svoju ponudu potrošačima iz zemalja Evrope, Srednjeg istoka, sjeverne Afrike i Turske, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Cilj organizacije izlaganja na sajmu jeste promocija kompanija iz BiH iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, te omogućavanje da uspostave poslovne odnose sa turskim i međunarodnim partnerima, kao i povećanje izvoza proizvoda iz ovog sektora na međunarodno tržište.

Riječ je o najvećom sajmu trgovine hranom i pićem u Turskoj, koji ove godine okuplja više od 400 domaćih i međunarodnih proizvođača i više od 15 000 posjetilaca.

Izlaganje kompanija iz BiH na sajmu koji se zatvara sutra, organizovala je Spoljnotrgovinska komora, uz podršku Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i USAID/Švedska Farma dva projekta.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE