• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najjači među svim telefonima - otporan i na padove

Autor mondo.rs

Telefoni bez operativnog sistema su i dalje popularni, a ovaj model je verovatno najizdržljiviji među “feature phone“ i ima odlične opcije.

Cat telefoni predstavljaju najnoviji dodatak seriji prejakih telefona, Cat B35, masivan telefon sa efikasnijom baterijom, koja omogućava dužu primenu 4G usluga za pozive i poruke, brzo pretraživanje na Internetu, kao i pristup svim aplikacijama.

Otporan na pad, prašinu i vodu, Cat B35 je kreiran za upotrebu u zahtevnim okruženjima. Zato je namenjen kupcima, kojima je potrebna pouzdana glasovna i tekstualna veza. Funkcioniše u mrežama 4G tj. LTE, uz podršku za VoLTE ili VoWiFi. Vlasnici ovih telefona će imati koristi od određenih povezanih usluga pametnog telefona, uključujući i e-poštu, društvene medije, kartice, pretraživanje i aplikaciju Google pomoćnik tj. Assistant, koji nam je tokom posete IFA 2018 sajmu u Berlinu ulazio na oči, bukvalno!

Feature telefoni, odnosno telefoni bez operativnog sistema su važan deo linije Cat telefona, a Cat B35 je najnoviji dodatak timu feature telefona. Namenjen je korisnicima, kojima je potreban pouzdan telefon za održavanje kontakta u toku radnog dana.

Ovaj telefon "vidi" kroz zidove

Kao i svi Cat telefoni, Cat B35 je masivan, otporan i testiran u ekstremnim uslovima. IP68 je sertifikovan, otporan na vodu do dubine od 1.2 metara, do 35 minuta, više puta testiran na pad s visine od 1.8 metara na beton, otporan na prašinu i ekstremne temperature. Takođe, ima bateriju kapaciteta 2.300 mAh, koja omogućava do 12 sati razgovora i 30 dana u režimu čekaja.

Ove karakteristike su posebno važne za korisnike Cat telefona. U nedavno sprovedenoj studiji, koja je obuhvatila 25.000 korisnika Cat telefona, četiri od pet karakteristika rangiranih kao najvažnije, odnosilo se na masivnost, a 98 odsto ispitanika navodi dugi životni vek baterije, kao osnovnu karakteristiku. Pre nego što su počeli da koriste Cat telefone, više od polovine, 58 odsto njih, znatno je oštetilo svoj prethodni telefon.

OVDE su najbolji telefoni i sve smo ih okupili za vas!

Preporučena maloprodajna cena Cat B35 iznosi 109 evra i trebalo bi da se ovaj telefon pojavi u prodaji kod nas u Srbiji i u regionu.

Pratite naše društvene mreže za slike, video i izveštaje i ne zaboravite da pratite oznaku IFA 2018 na MONDO sajtu i #MobITIFA2018 oznaku na društvenim mrežama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

CAT Phones B35 - anteprima
Izvor: Cellulare Magazine

Cat B35 specifikacije:

Ekran: IPS LCD, 2.4 inča, QVGA rezolucija, 240 x 320 piksela, zaštita od grebanja
Procesor: Qualcomm 8905 četvorojezgarni na 1.1 GHz
RAM: 512 MB
Memorija: 4 GB + microSD do 32 GB
Baterija: 2.300 mAh
Zadnja kamera: 2 MPx, nema fokus, panorama, video snimanje do 24 fps VGA
Selfi kamera: nema
OS: KaiOS 2.5 sa podrškom za Google aplikacije i instalaciju novih
Dodatno: microUSB 2.0, 3.5 mm audio, Bluetooth v4.1, GPS, NFC, FM radio, aktivno potiskivanje buke, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, vodootporan, otporan na padove i prašinu (IP68), MILSPEC 810 G vojni standard otpornosti pri radu, VoWiFi i VoLTE, Dual SIM, Google Assistant, YouTube, Maps i Search, Dodatne aplikacije Facebook, WhatsApp i Twitter, zaključavanje telefona protiv krađe…
Cena: 109 evra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS