• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Spremni smo, želimo dvije pobjede

Autori mondo.ba Autori Fena

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak se sastaje sa selekcijom Finske u prvom meču četvrtog ciklusa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Izabranici selektora Jasmina Repeše u proteklih sedam dana pripremali su se u Sarajevu, a sutra u jutarnjim časovima putuju u Finsku.

Jedan od ključnih igrača u bh. timu, novopečeni igrač Bruklin Netsa Džanan Musa smatra da je ekipa spremna i vjeruje da može u prva dva meča doći do pobjeda.

"Mislim da radimo vrlo kvalitetno i nadam se pobjedi u Finskoj", rekao je Musa nakon posljednjeg treninga u Sarajevu uoči odlaska u Finsku.

Kada je u pitanju drugi meč, 16. septembra u Sarajevu sa Češkom, Musa ističe da se radi o snažnoj reprezentaciji, ali vjeruje takođe da će selekcija BiH uz podršku navijača slaviti i u tom meču.

"Nadam se punoj dvorani, da će nas navijači podržati. Daćemo sve od sebe i mislim da možemo ostvariti pobjedu", dodao je reprezentativni bek.

Musa je propustio prošlo okupljanje zbog obaveza u Americi, a ističe da se svaki put sa zadovoljstvom odaziva na poziv u reprtezentaciju.

Sa selektorom Repešom je radio dok je igrao u Cedeviti.

"On je zaslužan za moj dolazak u Cedevitu tako da sam upoznat s njegovim radom. Mislim da je napravio nevjerovatnu atmosferu i nastavio ono što je Dule počeo", zaključio je mladi bh. košarkaš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC