• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brkić: Težak meč za nas, ali ćemo se boriti

Autori mondo.ba Autori Fena

Bez obzira na to što ne igra Kei Nišikori, Japan je izuzetno snažan, pa bh. tim očekuje težak posao u plej-ofu Dejvis kupa.

"Ovo će biti težak meč za nas, ali borićemo se", rekao je kapiten teniske reprezentacije BiH Tomislav Brkić na pres-konferenciji u Osaki, gdje bh. tim očekuje plej-of susret Dejvis kupa protiv Japana.

"Bez obzira na to što ne igra Kei Nišikori, domaći tim je izuzetno snažan, tu je Taro Danijel, ali i mnogo drugih igrača koji mogu igrati i singl i dubl", kazao je kapiten.

Bh. teniseri Mirza Bašić, Tomislav Brkić, Nerman Fatić i Darko Bojanović u utorak su započeli pripreme u Teniskom centru Utsubo u Osaki, a danas nastavljaju s intenzivnim treninzima.

Bašić ima malih problema s desnom nogom, ali, prema riječima timskog fizioterapeuta Jasmina Avdovića, poduzima se sve da se ta povreda sanira.

Meč plej-ofa za ulazak u Svjetsku grupu Dejvis kupa između Japana i BiH na rasporedu je od petka do nedjelje, a igraće se prema rasporedu koji će biti utvrđen žrijebom u četvrtak, saopšteno je iz Teniskog saveza BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC