Umrećete. Aplikacija vas podseća na to. Svaki dan!

Autor:

Aplikacija će vam pet puta dnevno jasno staviti do znanja da vam “ističe rok trajanja“. Na vama je da smislite kako da upotrebite preostalo vreme.

0
A- A A+

Jedno je sigurno - svi ćemo umreti. Nije sigurno samo to da li želite da vas aplikacija non-stop podseća na to da će se neizbežno desiti ili ne? Ako ste u prvoj grupi - sjajno, imamo pravu stvar za vas - bizarna aplikacija WeCroak eksplicitno će vam staviti do znanja da sat nepovratno otkucava i da svaki put kad vidite poruku vi imate - manje vremena, nego što ste imali prethodnog puta.

Pet puta dnevno dobićete misao u obliku poruke, koja će vam pokazati da je vreme da se posvetite nečmu što volite, uradite nešto što vas ispunjava, da kontemplirate o životu, pomognete nekome, kome je pomoć potrebna ili samo jednostavno udahnete vazduh pravilno, kako biste se opustili i rasteretili svakodnevnog stresa, briga i misli.

Aplikacija šalje notifikacije na ekran telefona, a kad je otvorite, osim poruke - ona je prazna, poput smrti same. Nema dugmića da se tapkaju, istraživanja u okviru aplikacije, samo poruka za taj trenutak i to je to.

Ko voli bizarne stvari i ne žali da potroši 99 centi na tako nešto - samo napred i javite nam svoje utiske! Preuzmite WeCroak na App Store ili Google Play prodavnici.

Tagovi:

Ostale vijesti