• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pred Slaviju: Sve osim pobjede je neuspjeh

Autor mondo.ba

"Jako dobro poznajem Slaviju, jako dobro sam ih skautirao i mislim da ne bi trebali imati problema", rekao je trener Borca Darko Vojvodić pred duel sa ekipom iz Istočnog Sarajeva.

 Prva liga RS 6. kolo Borac - Slavija parovi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borac i Slavija duelom na Gradskom stadionu u Banjaluci u subotu od 19 časova zatvoriće šesto kolo Prve lige RS.

Slavija je sa četiri pobjede i jednim porazom druga na tabeli i jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, ali u Borcu su uvjereni da će upisati nova tri boda.

"U dobrom raspoloženju čekamo ekipu Slavije. Sve osim pobjede za nas je neuspjeh. Imamo nekih kadrovskih problema, ali vidjeli ste na utakmici u Kupu da imamo igrača koji mogu da odigraju vrlo kvalitetno, oni koji budu izašli na teren daće maksimum. Lično respektujem Slaviju, trenirao sam ih, volim Slaviju, međutim sutra nas zanima samo pobjeda", rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

On neće moći da računa na štopera Nikolu Mazića zbog crvenog kartona koji je zaradio u Kupu RS.

"Od dva štopera koje imamo jedan nam ne igra. Tu smo malo deficitarni, ali pokušaćemo nadoknaditi taj veliki hendikep. Saša kajkut se oporavio, od njega očekujem dosta", rekao je Vojvodić.

Golman Nemanja Trkulja priključio se ekipi Borca poslije reprezentativnih obaveza. Mlada reprezentacija BiH izgubila je od Rumunije rezultatom 2:0, a Trkulja je drugi gol primio direktno iz kornera. Mladi golman, međutim, ima punu podršku svih u klubu.

"Trkulju ćemo malo odmoriti. On je odličan golman, najperspektivniji, svakom se desi. Na njega ozbiljno računamo, on je budućnost bh. fudbala. Ima punu podršku, već sljedeću utakmicu će biti na golu. Bio je i bolestan 4-5 dana, možda je i to uticalo, a izašao je iz povrede. Braniće Savatović, s kojim sam isto prezadovoljan na ovim utakmicama što je branio“, rekao je Vojvodić.

Strateg Banjalučana ranije je vodio Slaviju i nekolicinu sadašnjih igrača tog kluba, tako da odlično poznaje sutrašnjeg protivnika.

"Poznajem dosta igrača. Ima dosta igrača koji su debitovali kod mene. Dobra, iskusna ekipa, ja sam čak bio zainteresovan za Regoju, iakoje u 36. Godini, to dosta govori o tome kakav je igrač. Protiv nas svi daju maksimum, ali ne sumnjam u našu pobjedu. Jako dobro poznajem Slaviju, skautirao sam ih jako dobro i mislim da ne bi trebali imati problema“, zaključio je Vojvodić.

Fudbaler Borca Saša Kajkut takođe ističe da Borac ne prihvata ništa manje od tri boda.

"Pred nama je vrlo zahtjevna utakmica, dolazi nam Slavija. Svaki put su ovdje bili motivisani, davali 100 posto, ne sumnjam da će tako biti i sutra. Na nama je da odgovorimo na sve zahtjeva šefa i sve osim pobjede za nas je neuspjeh. Na terenu moramo da dokažemo da smo kvalitetniji i da opravdamo ulogu favorita“, poručio je on.

Prva liga RS, 6. kolo:

Kozara – Sloboda MG (16.30)

Podrinje – Rudar prijedor

Sutjeska – Sloga C.

Tekstilac – Modriča

Željezničar – Drina

Borac – Slavija (19.00)

TABELA: Sloga C. 13, Slavija 12, Borac 10, Sutjeska 7, Kozara 7, Sloboda MG 7, Željezničar 5, Tekstilac 5, Podrinje 5, Modriča 4, Drina 2, Rudar Prijedor 2

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC