Delija zbog Dukija prodaje komplet za LŠ!

Autor:

SVAKA ČAST!

Delija zbog Dukija prodaje komplet za LŠ! Foto: Mondo/Goran Sivački

 Navijač Crvene zvezde Veljko Rondović uključio se u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć četvorogodišnjem teško obolelom Dušanu Todoroviću.

Veljko je preko svog Facebook profila dao oglas za prodaju kompleta karata za Ligu šampiona, uz napomenu da će sav prihod biti prosleđen za lečenje malog partizanovca Dušana.

"Prodajem komplet karata za Ligu šampiona, sav prihod biće prosleđen malom Dukiju. Početna cena kompleta je 12.000 dinara. Rok za kupovinu je večeras do 24h", napisao je navijač Zvezde.


Partizanovci licitirali, POMOZIMO malom Dušanu!


Šampion Srbije u utorak protiv Napolija igra u Beogradu prvi meč u Ligi šampiona. Za utakmice srpskog prvaka u elitnom UEFA takmičenju vladalo je nezapamćeno interesovanje i svi kompleti planuli su još prvog dana.

Apel navijača Partizana, klubova i sportista iz crno-belog sportskog društva uticao je da se u humanitarnu akciju uključe i navijači njihovog najvećeg sportskog neprijatelja, ali i mnogi drugi ljudi dobre volje.

Taksista vozi za malog Duleta! Pošaljite SMS!!!


Četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću se vratio tumor - neuroblastom i prema proceni lekara preostalo mu je vrlo malo vremena kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.


Sav prihod od prodatih karata za superligašku utakmicu Partizana i Rada biće uplaćen u svrhu Dušanovog lečenja, a i vi možete da pomognete ako pošaljete SMS na broj 5757.

Takođe, omogućene su i uplate na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Pomozimo Dukiju i njegovim roditeljima da dobiju bitku života!


Ostale vijesti