• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Niko nam ništa nije poklonio

Autor mondo.rs

Selektor Srbije zadovoljan reakcijom na poraz od Grčke. "Svaka pobjeda je važna", poručio je poslije duela sa Estonijom, koji je bio potpuno lišen neizvjesnosti.

 Srbija - Estonija 91-65 Aleksandar Đorđević - Niko nam ništa nije poklonio Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije ušla je u drugu fazu kvalifikacija za Svjetski kup sa skorom 4-2, a nakon septembarskog "prozora" on glasi 5-3.

To je daleko iza Njemačke i Grčke (8-0), koje su već "vizirale" pasoše za Kinu 2019, ali i značajno bolje od Gruzije (3-5) i Izraela (3-5), koji bi u preostala četiri kola trebalo da bude najozbiljnija prijetnja trećem mjestu, na kome se trenutno nalaze "orlovi".

Estonija je u dvorani "Aleksandar Nikolić" savladana rezultatom 91:65.

"Važna pobjeda. Ovo je nešto za šta smo radili i ovako ćemo da ulazimo i u sljedeće mečeve. Igraćemo utakmicu po utakmicu, svaka sljedeća je najvažnija za nas i tako će biti do kraja kvalifikacija", počeo je izlaganje selektor Aleksandar Đorđević.

LUČIĆ: ZASLUŽUJEMO SP!

"Poslije poraza od Njemačke i Grčke, bilo je važno da pobijedimo Estoniju. Mislim da smo odigrali veoma dobar meč, a potrudićemo se da se pripremimo dobro i za naredne, pa da se sljedeće godine nađemo tamo gdje i zaslužujemo da budemo", poručio je Vladimir Lučić.

Osim rezultatom, bio je zadovoljan i prikazanom igrom.

"Imali smo ozbiljan pristup, reakciju poslije izgubljenog meča, dobru odbrambenu aktivnost, koncentraciju tokom većeg dijela utakmice, odatle smo tražili rješenja da dođemo do pobjede. Poštujemo Estoniju, koja nije protivnik velikog imena, ali svaka pobjeda je važna", ponovio je Đorđević.

Prije ove utakmice, u grupi L sastali su se Gruzija - Grčka i Njemačka - Izrael. Oba duela su poslije velike drame završena porazima konkurenata Srbije za treću poziciju, posljednju koja vodi na Mundobasket.

"Moramo da budemo fokusirani samo na nas i ni na šta više. Druge utakmice u grupi su važne, ne moramo da krijemo da nam ti rezultati idu na ruku, ali moramo da se koncentrišemo na sebe, na svoj tanjir. Reprezentaciji Srbije niko ništa nije poklonio".

Naredne utakmice, protiv Izraela u gostima i Grčke na domaćem parketu, na rasporedu su krajem novembra, odnosno početkom decembra.

"Orlovi" ubedljivi, šta je sa Bogdanom?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC