• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Došao sam da malo razbijem strah

Autor mondo.rs

Nekadašnji trener Partizana pojavio se u dvorani "Aleksandar Nikolić" posle više od tri godine.

 Vujošević: Došao sam da malo razbijem strah Izvor: MN PRESS

Hala "Pionir", koja sada nosi ime legendarnog trenera Aleksandra Ace Nikolića, godinama je bila radno mesto Duška Vujoševića, mesto na kome je brusio talente, donosio Partizanu pobede i trofeje, ali i davao beskompromisne izjave, zbog kojih je na kraju morao i da ode sa klupe crno-belih.

U nedelju uveče Vujošević je ponovo bio prisutan u kultnoj košarkaškoj dvorani, kao navijač reprezentacije Srbije u duelu sa Estonijom.

Tom prilikom mogao je da u nacionalnom dresu vidi mnoge od igrača kojima je pomogao da naprave uspešne karijere, a novinarima je potvrdio da je u "Pionir" došao prvi put otkako mu je Upravni odbor Partizana uskratio poverenje početkom septembra 2015.

"Došao sam malo da razbijem strah. Prvi put sam u 'Pioniru' od onda kad sam bio zadnji put", u svom stilu je izjavio Vujošević, a preneo portal "Sportske.net".

"Naravno, Zvezdu ne mogu da gledam, za Partizan navijam, ali iz određenih razloga ne mogu da dolazim na utakmice. Onda je normalno da dođem da gledam reprezentaciju i iskoristio sam tu priliku. Moje odsustvo se tumači ovako i onako, ali ja sam dosta dobro i, što su pričali - samo posmatram", dodao je on.

Upitan šta bi trebalo da se desi pa da počne da dolazi i na mečeve crno-belih, osvrnuo se na dobro poznatu priču...

"To zavisi pre svega od njihovog ponašanja. Mi smo stalno na sudu. Ja se smatram i zaslužnim za taj klub i neko sam ko ga voli, a da u ovakvom stanju budem stalno na BAT-u i na sudu... Smatram licemernim da svojim prisustvom podržavam tu upravu, ali došao bih zbog igrača i većeg dela navijača".

Vujošević je pričao i o predstojećoj transplantaciji bubrega, naglasivši da njegovo zdravstveno stanje nije dramatično kakvim ga nekada predstavljaju mediji.

Što se tiče reprezentacije Srbije, trofejni strateg smatra da bi ona pojačana "Jokićem, Marjanovićem i još nekim igračima" imala potencijal za osvajanje zlatnih medalja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC