Biramo najbolju seriju! (ANKETA)

Autor:

Koja od ovih sedam je vama najbolja serija koju smo gledali u proteklih godinu dana? Glasajte u anketi!

Dodela Emi nagrada, popularnih "televizijskih Oskara", biće održana u ponedeljak uveče na ceremoniji u Los Anđelesu.

Ove godine, u kategoriji izvanredne dramske serije nominovane su "Amerikanci", "Kruna", "Igra prestola", "Sluškinjina priča", "Stranger things", "This is us" i "Zapadni svet".

Dakle, snage će odmeriti špijunska priča, britanska kraljevska porodica, zmajevi, distopija u kojoj su žene ugnjetavane, zatim priča o supermoćima i čudovištima, klasična dramska serija o porodici i prijateljima i za kraj, futuristički svet u kojem su roboti ustali protiv ljudi.

A mi vas pitamo…


Glavne nagrade su, kao što verovatno znate, podeljene u kategoriju drame i komedije. Najviše nominacija ove godine imaju "Igra prestola" (22) i "Zapadni svet" (21), obe u produkciji mreže HBO.

Mnoštvo nominacija, odnosno 20, dobila je "Sluškinjina priča", koja je prošle godine "počistila" većinu glavnih Emi priznanja.

U kategoriji komedije, nominovane su serije "Atlanta", "Barry", "Blackish", "Curb your enthusiasm", "GLOW", "The marvelous Mrs Maisel", "Silicon Valley" i "Unbreakable Kimmy Schmidt".

Kada su u pitanju mini-serije, nominovane su "The alienist", "Ubistvo Đanija Versaćea", "Genije: Pikaso", "Godless" i "Patrik Melrouz".

Pogledajte MONDOPop o ovim serijama!

Izvor: MONDO/Jelena Đurović

Izvor: MONDO

Izvor: Jelena Đurović/MONDO

Tagovi: