• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udarac za Srbiju: Todorović propušta cijelu sezonu

Srpski košarkaš iz redova Mursije Dejan Todorović doživio je najtežu sportsku povredu zbog čega će van terena biti devet mjeseci

 Dejan-Todorovic-teska-povreda-kolena-pauza-do-kraja-sezone-2018/2019. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Veliki peh za Srbiju.

Srpski reprezentativac Dejan Todorović moraće na dugu pauzu, poslije najteže sportske povrede koju je doživio u pripremnoj utakmici Mursije protiv Huventuda.

On je prilikom doskoka pokidao prednje ukrštene ligamente lijevog koljena, a nakon što je otok splasnuo, obavljena je hiruruška intervencija.

Todorovića očekuje duga pauza i najvjerovatnije će propustiti cijelu sezonu. Očekuje se da će van terena biti devet mjeseci.

Todorović je nastupao za reprezentaciju Srbije u svim "prozorima" kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo izuzev na meču sa Austrijom i na posljednjim duelima u septembru, protiv Grčke i Estonije.

Te utakmice propustio je u dogovoru sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem, koji je računao na njega za sljedeća dva okupljanja nacionalnog tima.

Srpski košarkaš najbolju partiju za Srbiju pružio je na meču protiv Gruzije u Tbilisiju, kada je postigao 24 poena, uz pet skokova i šest asistencija, i ostvario indeks korisnosti 34. U prosjeku je nastupajući za "orlove" ostvarivao 12 poena po meču.

Todorović je tako postao drugi reprezentativac Srbije koji je doživio tešku povredu ligamenata koljena i na kojeg selektor neće moći da računa do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine, poslije Milana Mačvana, koji se povrijedio početkom septembra, takođe na pripremnom meču Bajerna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC