• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukida se velika serija mobilnih, stiže nešto bolje

Autor mondo.rs

Najveći proizvođač mobilnih telefona napraviće, navodno, veliku promenu u svojoj povoljnijoj ponudi telefona ukidanjem stare i pokretanjem nove Galaxy serije.

Samsung će, navodno, od Galaxy S10 serije spojiti Galaxy S i Galaxy Note seriju telefona, što kompanija nikad nije komentarisala, a sad se pojavio i novi izvor, koji tvrdi da će Galaxy J serija biti ukinuta. Razloga je dosta - jaka konkurencija, poboljšanje uređaja, potraga za novim kupcima, osvežavanje ponude i brenda…

Prema PhoneArena izvoru Galaxy J posustaje u borbi sa agresivnim kineskim markama telefona u povoljnom segmentu i Samsung je spreman da igra drugačiju igru. Navodno, Galaxy J serija će biti ukinuta, ali će Galaxy A serija obuhvatiti i taj cenovni segment, šireći se tako iz srednjeg u budžetski deo tržišta. Širenje Galaxy A i ukidanje Galaxy J serije trebalo bi da bude izvedeno tokom sledeće godine, uz dolazak potpuno nove - Galaxy M serije.

Svi koji volite Galaxy J seriju, a znamo da vas ima puno, ne brinite, jer čak i da Samsung zaista ukine Galaxy J telefone, to ne znači da do tada predstavljene modele neće prodavati i dalje i da ih neće podržavati u svakom smislu. To će ostati nepromenjeno, makar dok zalihe telefona traju, što se prodaje tiče, a podrška će trajati godinama.

MONDO MobIT

Galaxy M serija će biti napravljena tako da ponudi maksimum opcija, po minimalnoj ceni i najnižoj mogućoj zaradi za kompaniju Samsung. Očekuje se da se serija Galaxy M prodaje globalno, a primarno će biti zastupljena u Aziji i Južnoj Americi.

Ako je verovati ovim izvorima 2019. godina će biti godina velikih promena u kompaniji Samsung - smena nekoliko Galaxy serija i dolazak redizajnirane Galaxy S serije, moguće spajanje S i Note serija, kao i premijera savitljivog telefona, a možda i pokretanje još novih serija, koje će kupcima ponuditi više izbora i mogućnost da nađu pravi telefon za sebe.

Ako nas pitate - sve dobro počinje na M (mobilni, MONDO, MobIT…), pa ni M serija ne može da bude loša, zar ne?! :)

Videćemo uskoro koliko je istine u svemu što je PhoneArena objavila!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS