Dnevni horoskop za 19. 9. 2018.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 19. 9. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Što se tiče ljubavi, ne ide Vam baš sve kako ste zamislili. Teško sklapate nova poznanstva. Ako ste u vezi, ne budite distancirani. Dan je idealan za posao.

Bik

Pomalo ste napeti. Želite sve da isplanirate, ali to Vam baš ne ide od ruke. Imate potrebu za slobodom, ali i putovanjima, pa ako ste u vezi, može doći do rasprava.

Blizanci

Danas je bitno da donosite odluke brzo, a ne da se kolebate. Sve što ste dugo odlagali će doći na red. Budite spremni na povećan obim posla. Organizacija mora da bude na prvom mestu.

Rak

Niste zadovoljni svojim privatnim životom. Želite da dobijete više pažnje od partnera i porodice. Što se posla tiče, saradnja sa osobama sa kojima ste već radili biće uspešna.

Lav

Razmislite šta Vas to koči na poslu da biste napredovali. Pomalo ste napeti i umorni od svega. Bićete pohvaljeni ako sve obaveze danas odradite na vreme. Ne odustajte od ciljeva.

Devica

Imate potrebu da se pokažete u boljem svetlu. Plenite pozitivnom energijom i to svi primećuju. Skloni ste flertu i moguće je neko novo poznanstvo.

Vaga

Neodlučni ste što se tiče partnerskih odnosa. Želite da budete i sa nekom osobom koju ste skoro upoznali i da se vratite bivšoj ljubavi. Razmislite šta je bolje. Zauzeti, ugodite partneru. Romantični ste.

Škorpija

Budite racionalniji što se tiče odnosa sa drugima. Razmislite dobro sa kim treba, a sa kim ne treba da provodite vreme. Pratite svoj unutrašnji osećaj danas i nećete pogrešiti.

Strelac

Sigurni ste u svoje odluke u vezi sa poslom. Znate šta radite i odlično Vam ide. Nemojte brzati sa odlukama o promenama, danas nije dan za to.

Jarac

Može Vas izbaciti iz takta neka bliska osoba svojim postupkom. Nećete to očekivati. Ako možete da izbegnete neka društvena okupljanja danas, to bi bilo odlično, jer niste raspoloženi za priču.

Vodolija

Zabrinuti ste za odnos sa partnerom. Imate utisak da ste se udaljili. Slobodni, ne želite ništa više od flerta. Provedite više vremena na poslu, tako ćete odagnati loše misli.

Ribe

Jako je bitno da održite balans između posla i veze. Ako to ne budete mogli nastaće haos. Prijatelji će biti tu za Vas danas, ako Vam je potreban neki savet, pa se ne libite da ga zatražite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti