• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak razbija, a Federer kaže da to još nije to

Autor mondo.rs

Švajcarac hvali igru Srbina, ali zna da on može i mnogo bolje - do nivoa kada je bio nepobediv. Veruje da će napraviti još mnogo uspeha u godinama koje slede

Novak Đoković nakon problema sa laktom i šestomesečne pauze prošle sezone ponovo igra sjajno i beleži odlične rezultate.

Posle lošijeg starta u 2018, i povratka Marjana Vajde u njegov tim, opet liči na starog Novaka koji je bio neprikosnoven.

Ovog leta napravio je veliki uspeh i osvojio dve grend slem titule, na Vimbldonu i US Openu.

Uprkos sjajnim rezultatima i dominaciji u odnosu na ostale tenisere, Rodžer Federer smatra da Srbin još uvek nije na najvišem nivou.

"Mislim da Novak još uvek ne igra najbolje od kada se vratio posle povrede", prokomentarisao je Švajcarac na dobrotvornoj akciji koju je organizovala fondacija Endija Rodika.

"Mislim da on može još mnogo više", dodao je Federer.

Rekorder po broju osvojenih grend slem trofeja veruje da bi Đoković u narednim godinama mogao da napravi još mnogo uspeha.

"On igra vrlo, vrlo dobro, ali da mu je potrebno još malo da dostigne ono što je radio pre nekoliko godina, kada je bukvalno bio nepobediv. Mislim da je to vrlo ohrabrujuće za njega, jer je u najboljim godinama", poručio je Federer.

Đoković sada ima 14 grend slem trofeja, isto kao Pit Sampras, a ispred su samo Rafael Nadal sa 17 i upravo Federer sa 20 pehara.

"Bez ikakve sumnje, radujem se uspehu koji je Novak napravio. Veliko je dostignuće izjednačiti Pitov rekord. Taj rekord Samprasa za sve nas je godinama izgledao kao nedostižan", rekao je Federer.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC