• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi važniji od Napolija: Crveno-beli oprezni

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor posle iscrpljujuće utakmice na startu Lige šampiona. Već u nedelju idu u goste "večitom rivalu".

 FK Crvena zvezda Napoli Liga šampiona, vječiti derbi FK Partizan Superliga Srbije Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mnogo energije potrošili su Zvezdini fudbaleri u utorak uveče protiv Napolija, ali moraće brzo da se oporave i "napune baterije" za nedelju.

Sledi 158. "večiti derbi" sa Partizanom, u Humskoj od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport 1.

Sigurno je da će Vladan Milojević "promešati" sastav tima i odmoriti neke od igrača koji su vodili rovovsku borbu sa gostima iz Italije u remiju 0:0.

Iako umorni, oni koji su igrali ističu da im motiva neće nedostajati.

"Ja sam rođen spreman", kratko je, uz osmeh, poručio Ričmond Boaći po izlasku iz svlačionice u utorak uveče kada je upitan hoće li biti spreman za nedelju.

Jedan od kapitena, Vujadin Savić, podsetio je na to da je crveno-belima prioritet odbrana titule u Superligi.

"Derbi nam je važniji od utakmice sa Napolijem. Moramo da se spustimo na zemlju i što pre se pripremimo za derbi. Prvenstvo je prioritet, a svi znamo da meč sa Partizanom mnogo znači i nama i našim navijačima", rekao je štoper crveno-belih.

Slično razmišlja i Marko Marin.

"Imamo osam bodova prednosti, ali bitnije od toga nam je da pokažemo da smo najbolja ekipa ovde, da to svi vide. Možda nam je derbi i bitnija utakmica od ove sa Napolijem, samo moramo da budemo oprezni, jer svi očekuju od nas da pobedimo, a derbi je derbi – uvek može da bude opasan”, upozorava Marin.

Oprezan je bio i Goran Čaušić.

"Daćemo svoj maksimum, neću ništa da obećavam. Verujemo u dobru igru i rezultat. Idemo da se dobro odmorimo i pripremimo za tu utakmicu".

Vladimir Jovančić je, takođe, podsetio da je učinak u domaćem prvenstvu preči od Lige šampiona.

"Liga šampiona nam je jako bitna, ali prvenstvo nam je prioritet i moramo da se usresredimo na njega, pogotovo što je naredni meč derbi. To je naša najveća utakmica, ja je nikad nisam igrao i nadam se povoljnom rezultatu".

Golove Partizanu, ali u dresu Olimpijakosa, već je davao El Fardu Ben. Nada se da će ovaj put to učiniti i kao igrač Zvezde.

"Biće teško, igramo u gostima, ali pokušaćemo da ih pobedimo. Imamo kvalitet i bolji smo tim. Daćemo sve od sebe...Već sam davao golove Partizanu, ali to želim u svakoj utakmici. Za mene će biti veoma važno ako im ponovo dam gol. Znam da će to značiti i navijačima", istakao je napadač crveno-belih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC