Zbog kontracepcije izgubila posao!

Manekenka Karli Klos otkrila da je izgubila mnoštvo angažmana zbog - pilula za kontracepciju!

0
A- A A+

Karli Klos je postala poznata kada je bila tek tinejdžerka, a slavu joj je donelo to što je bila veoma, veoma mršava – nosila je američku veličinu nula, što znači da su joj dimenzije bile 76-56-81 centimetar. Pošto je zbog mršavosti mogla da "uvuče" u svu odeću, modni dizajneri su je obožavali i nema ko je nije angažovao.

Koliko dugo smete da uzimate pilule

Međutim, onda je počela da uzima pilule za kontracepciju, da dobija na kilaži i polako je gubila poslovne angažmane.

Karli (26) kaže da se za godinu dana toliko ugojila da je nosila dva konfekcijska broja veća, i smatra da je zbog toga osetila posledice na poslu.

"Počela sam da uzimam pilule za kontracepciju i moje telo je postalo ženstvenije - pojavili su se kukovi i butine", rekla je ona za "Vog". "Počela sam da gubim poslove, niko me nije zvao da radim revije. Dizajneri su prestali da rade sa mnom. Osećala sam se kao da mi se svet okrenuo naopačke".

Klosova kaže da je to bio težak period za nju, ali da joj je pomoglo da malo razmisli o svemu.

"Uvek sam se merila prema Žizel Bundšen - za mene je ona vrhunac uspeha u modelingu - a to nikako nije donosilo produktivnost. Tada sam shvatila da je vreme da budem ja, da prihvatim stvari koje me čine takvom kakva sam", iskrena je manekenka.

Ova lepotica kaže da je nakon toga shvatila da je najvažnije da brine o sebi.

"Retko kada sedim, zato sam morala da naučim da brinem o sebi kada ne spavam u svom krevetu, kada ne vežbam na istom mestu gde vežbam svakog dana. Volim da igram, samo da se pomeram. Nema ništa bolje od dobrog 'puštanja znoja'".

Ni kriva ni dužna - u centru skandala

Očito je da su u međuvremenu i dizajneri "promenili ploču" jer je Karli radila dosta modnih revija, editorijala, reklamnih kampanja, a jedna je i od manekenki koje šetaju krila na revijama "Viktorijas sikreta".

Ostale vijesti