• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko daješ za Mitrov dres?

Autor mondo.rs

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja humanitarnu internet aukcijama dresova u koju se uključio trenutno najbolji srpski napadač i zvezda Premijer lige i Fulama - Aleksandar Mitrović.

Posle Pitera Krauča, koji je takođe učestvovao u akciji Humanitarne organizacije "Zajedno za život" i donirao dres Stouka, još jedan igrač Premijer lige uključio se u ovu akciju - Aleksandar Mitrović - koji sa velikim uspehom nastupa za Fulam, čiji je najbolji strelac.

Aleksandar Mitrović poslao je dres Fulama, koji predvodi Slaviša Jokanović, sa posvetom ovoj akciji, koji će biti na humanitarnoj aukciji u narednih 5 dana na OVOM LINKU

Svi mogu da se priključe ovoj humanitarnoj aukicji i da putem interneta ostave ponudu za dres jednog od trenutno najtraženijih igrača Premijer lige. Početna cena dresa je samo 10 dinara.   

Sredstva prikupljena od prodaje ovog dresa biće usmerena Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja već godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama i do sada je već donirala više od četiri miliona dinara i pomogla više od tridesetoro dece. Ovo je jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice.

Organizacija "Zajedno za život" najavila je da će 28. septembra u Dorćol Platzu organizovati jedinstveni veliki Humanitarni sportski bazar na kojem će svi posetioci moći da druže sa poznatim sportistima I da lično od njih kupuju rekvizite vezane za njihove karijere.

Sav prihod biće namenjen Fondu Humanitarne organizacije “Zajedno za život”.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC