• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trajković: Možda najbolji roster u istoriji kluba

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

"Ove godine smo napravili veliki pomak u formiranju tima", ističe trener Igokee.

 Trajković: Možda najbolji roster u istoriji kluba Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

"Igose" na ABA Super Kupu je teško mogao dočekati teži protivnik.

Ekipa Nenada Trajkovića prvu zvaničnu utakmicu će odigrati protiv aktuelnom šampiona ABA lige - Budućnosti iz Podgorice.

Od prošlogodišnjeg tima u Laktašima su ostali Vuk Radivojević, Robert Rikić i Đorđe Milošević, kao i mladi Darko Ilić koji bi ove sezone mogao imati značajno veći broj minuta od prošle. Nova dva Amerikanca su plejmejker Džimi Gevin i bek Trej Kel. Veliku ulogu u timu tokom priprema je imao Sava Lešić koji će pod košem u paru igrati sa hrvatskim reprezentativcem Tomislavom Zubčićem.

Domen Lorbek će biti dosta korišćena opcija u napadu u šutu za tri poena, a tu je i povratnik Filip Adamović koji će biti solidna podrška Gevinu na poziciji pleja. A, dan pred početak Super Kupa je u Laktaše stigao američki bek Orlando Džonson koji posjeduje NBA, ali i evroligaško iskustvo.

"Ove godine smo napravili veliki pomak u formiranju tima. Imamo tri igrača od prošle godine, dva mlađa iz naše škole košarke. Svi ostali su po prvi put ovdje. S obzirom kakav smo roster napravili želimo da u ABA ligi igramo zavidnu ulogu, da možemo igrati veoma zanimljivu košarku i biti bolji i u prvenstvu BiH, ne samo u regionu", rekap je Nenad Trajković i nastavio.

"Dosadašnji dio priprema smo obavili na najbolji mogući način. Procijenili smo da nam trebaju još dva igrača, koja smo juče doveli, i tako proširili roster koji je jedan od najboljih u istoriji kluba".

Igokea sutra protiv Budućnosti neće imati lak posao.

"Sutra ćemo se truditi da izgledamo dobro, bez obzira što smo bili bez igrača koji su bili sa reprezentacijama i što su nam se dvojica momaka tek prikljiučila. Domaćini smo, trebamo pružiti što jači otpor timu Budućnosti koji je izuzetno jak", zaključio je Nenad Trajković.

Meč iz ABA Super Kup počinje sutra utakmicom između Mornara i Partizana u 18 časova, a potom će od 20.30 snage odmjeriti Budućnost i Igokea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC