• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pipan: Publici u Zadru nije drago što smo ovdje

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

"Turnir u Zadru je jedan od bolih u Evropi, ali mi smo bii šesti i moramo biti ovdje. Publika to nije dobro prihvatila, i sigurno su željeli gledati našu ekipu, ali šta da se radi", rekao je je Aleš Pipan u uvodu u meč protiv Cedevite.

 Pipan: Publici u Zadru nije drago što smo ovdje Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Aleš Pipan će svoj povratnički debi na klupi Zadra imati u Laktašima sutra u 18 časova, a na drugoj strani će biti tim Cedevite predvođen debitantom u ABA ligi Sitom Alonsom.

Najveće pojačanje za Zadrane su krilo Mario Litl , Malkom Grant, ali i slovenački stručnjak.
Trener Zadra je na konferenciji za medije pred utakmicu istakao da je zadovljan učinjenim na pripremama.

"Nemamo nekih poteškoča osim sitnih povreda. sve ide planski, zadovljan sam jer momci daju sve od sebe na trenirnzima. Nismo odigrali mnogo utakmica, a još tražimo igrača pod košem jer smo tu malo inferiorni. Vidjećemo šta će tu da se materijalizuje, jer nije lako danas pronaći igrača", rekao je Aleš Pipan.

Zadar je u skopu pripremam učestvovao na turniru u Francuskoj koji je slovenačkom stručnjaku poslužio da vidi šta od koga može očekivati.

"Neke stvati možemo ispraviti, ali polako. Nama je cilj opstanak u ligi, sve ekipe su se pojačale ali ja vjerujem u svoje momke. Treba biti optimističam i na Super Kupu bih volio da vidim napredak. Da igramo dobru košarku, nismo opterećeni rezultatom ovdje, ali ako bude minimalna šansa za nešto više mi ćemo je iskoristiti".

Novinare je zanimalo mišljenje Slovenca o činjenici da se u trenutno Zadru održava jedan od najačih pripremnih turnira u Evropi, u kojem njegov tim ne učestvuje.

"Turnir u Zadru je jedan od bolih u Evropi, ali mi smo bii šesti i moramo biti ovdje. Publika to nije dobro prihvatila, i sigurno su željeli gledati našu ekipu, ali šta da se radi", zaključio je Aleš Pipan.

Danas će se u četvrtfinalnim duelima sastati Partizan - Mornar (18 časova) i Budućnost - Igokea (20.30), dok će sutra istim terminima snage odmjeriti Cedevita - Zadar, pa Crvena zvezda - Olimpija.

Polufinala su na programu 22. septembra, i u njima će se u istim terminima međusobno sastati pobjednici duela u četvrtak, odnosno bolji iz mečeva u petak, dok je finale zakazano za 21 čas dan kasnije.

Sve utakmice ABA Super Kupa će direktno prenostiti TV Arena Sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC