• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagorac i Marinković za MONDO:U Laktašima kod kuće

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Partizan je u četvrtfinalnom meču ABA Super Kupa savladao Mornar iz Bara, a podrška Grobara iz Republike Srpske ni ovaj put nije izostala.

Nenad Čanak je na uvodnoj konferenciji za medije istakao da je njegova ekipa u Laktaše došla nakon "traumatične turneje po Španiji" tokom koje je uglavnom bilježila poraze, neke čak i vrlo velikim razlikama.

Ipak, "crno-bijeli" su protiv Mornara nošeni velikom podrškom publike prvenstveno pokazali veliku želju za pobjedom koju su na kraju i ostvarili.

Među najzapaženijim akterima u redovima Partizana je bio Vanja Marinković koji je postigao 16 poena, ali imao i solidnu rolu u odbrani.

"Ovo nam dosta znači, jer smo imali negativan skor do sada i ova predstava protiv uvijek nezgodne ekipe Mornara nas je dosta podigla. Čeka nas polufinale u subotu i ako ponovimo ovakav pristup ne vidim zašto ne bismo igrali u finalu. Zbog toga smo i tu", rekao je za MONDO Vanja Marinković i potom se osvrnuo na atmosferu u Laktašima.

"Ovdje je uvijek bila ogromna podrška za Partizan i ovo nam je dosta značilo. Kao da smo igrali u svojoj hali", dodao je Marinković.

Rade Zagorac nije imao veliko šutersko veče, postigao je devet poena, ali je sjajnu ol-raund predstavu zaokružio sa šest skokova, isto toliko asistencija i četiri ukradene lopte.

Odlični krilni košarkaš je nakon meča istakao da se od Partizana uvijek očekuju velike stvari i potom prokomentarisao "traumatičnu špansku turneju".

"Ta inicijalna reakcija je bila malo panična, među navijačima i oko kluba, ali sve je to dio jednog procesa i ekipa će vremenom izgledati dosta bolje. Zadovoljni smo što smo nakon dužeg vremena odigrali meč u kojem je publika bila na našoj strani i spremni ćemo dočekati finale", rekao je Rade Zagorac.

Zagorac dodaje da je u timu jako pozitivna atmosfera koja će sigurno pomoći timu kada tokom sezone dođe težak period.

"Ekipa je ambiociozno napravljena sa nekim jezgrom mladih igrača i meni je posebno drago zbog toga. Sada je sve na nama da radom i upornošću to sve vratimo i vratimo Partizan tamo gdje pripada", istakao je Zagorac

Partizan će u polufinalu u subotu igrati protiv boljeg iz duela Budućnost - Igokea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC