• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić ljut: Imaću svašta da im kažem!

Autor mondo.ba

Uprkos pobjedi protiv Igokee i plasmanu u polufinale ABA Superkupa, Aleksandar Džikić nije bio zadovoljan partijom koju su pružili košarkaši Budućnosti.

 Budućnost Igokea 90:86 Aleksandar Džikić ljut uprkos pobjedi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Budućnost se "provukla" u polufinale ABA Superkupa pobjedom protiv Igokee 90:86, iako je krajnji rezultat mogao biti i drugačiji.

Imali su Aleksandrovčani mnogo prilika da nokautiraju aktuelnog šampiona ABA lige, ali nisu uspjeli sačuvati koncentraciju do kraja.

Rijetko se dešava da trener poraženog tima bude zadovoljan, a pobjedničke ekipe ljut.

Upravo to se desilo nakon večerašnjeg duela u Laktašima, gdje strateg Podgoričana Aleksandar Džikić nije krio nezadovoljstvo onim što su pokazali njegovi izabranici.

"Vidite li gdje samo išao? Od dvije petice do četiri spoljna. Nisam neki fan, ali morali smo da odgovorimo igri Igokee. Lijepo sam im juče rekao: 'Igokea je neprijatan tim, a biće još neprijatniji'. Za svakog protivnika spremaće se sedam dana, Orlando će da uđe u trening, Kel će biti tu, što znači da će biti mnogo više igrača u rotaciji. Igraće sa dvije '45', Lešićem i Zubčićem", prvo je pohvalio protivnika, a onda "osuo paljbu" po svojim igračima:

"Meni neke stvari nisu jasne. U prvom poluvremenu 26 poena Igokee sa centarskih pozicija. A ovi moji hoće da igraju Evroligu!? Svi treba da se zamisle. Na kraju smo pokazali pravo lice. A gdje je to pravo lice bilo 35 minuta? Znači, imamo neko dugmence, mi 'oćemo, mi nećemo. Nemojte da se šalimo. Ako tako nastave, neće da bude dobro", jasno je Džikić poručio svojim igračima šta ih očekuje u nastavku sezone.

...
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

U subotu Budućnost očekuje još teži protivnik. Rival u polufinalu su beogradski "crno-bijeli".

"Nadam se da ćemo protiv Partizana izgledati bolje. Zadovoljan sam pobjedom i što nema povreda. A sa ostalim... Imam svašta da im kažem. Neki moraju dobro da se zamisle. Moraće da brane svoje ime, rejting, ali i ugovore", poručio je na kraju iskusni stručnjak.

U borbi za finale Budućnost će u subotu od 18 časova u Laktašima igrati sa Partizanom, a utakmicu će, kao i sve ostale ABA Superkupa, direktno prenositi TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC