Izvukla se zvezda serije "Merlouz plejs"

Autor:

Glumica je bila optužena da je drogirala dečaka pa snimala zlostavljanje. Sud ipak odlučio u njenu korist.

Džejmi Luner (47), glumica iz serije "Melrouz plejs", optužena je da je zlostavljala maloletnika kada je imao samo 16 godina.

Tužbu koju je ranije ove godine podneo Entoni Oliver, sud u Los Anđelesu je odbacio uz objašnjenje da je od navodnog incidenta prošlo skoro 20 godina i da je zbog toga slučaj zastareo.

U objašnjenju između ostalog piše da za ovaj slučaj nema dovoljno dokaza. Takođe, dovodi se u pitanje i istinitost Oliverove tvrdnje, jer je u poslednjih godinu dana podneo veliki broj tužbi, čak 22!

Oliver je prvo tužio glumicu za čaj 250 miliona dolara, koja je početkom septembra odbačena.

Entoni Oliver rekao je za "TMZ" da je 1998. upoznao glumicu na jednoj zabavi u Los Anđelesu, gde ga je odveo stariji brat. On je tada imao 16 godina, a glumica mu je najpre dala viski, a zatim i amfetamine.

"Nisam bio pri sebi, nisam bio sposoban za rasuđivanje. Odvela me je u sobu, i tu je bila i neka treća osoba. Primorala me je na oralni seks, osoba koja je bila sa nama je sve snimila," rekao je on tom portalu.

Oliver je incident tada prijavio svojim roditeljima, ali nije jasno zbog čega okruglo dve decenije nisu preduzeti nikakvi koraci kako bi glumica odgovarala za zlostavljanje maloletnika.

Ostale vijesti