• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba OPET uprskao, Sitiju i Liverpulu lako!

Autor mondo.rs

Francuski fudbaler je ponovo nakon trenutka genijalnosti napravio glupost i možda tako najbolje sumirao igru Mančester junajteda ove sezone...

Ponovo kiks Junajteda!

Taman nakon što je Žoze Murinjo s "đavolima" vezao tri pobede i ubedio navijače da radi dobar posao, njegov Mančester junajted još jednom je "prosuo bodove" dok ga je s tribina pratio legendarni trener Ser Aleks Ferguson.

Mančester je remizirao (1:1) protiv Vulverhemptona u meču koji je u potpunosti obeležio Pol Pogba - "krivac" za oba gola na meču.


Pogba je bio fantastičan u 18. minutu kada je briljantno ostavio loptu za Freda koji je iz prve šutirao i postigao svoj prvi gol za Junajted, ali kako smo već navikli od njega - gde je jedan dobar - tu je i jedan loš potez...

U 53. minutu je izgubio loptu nakon čega je usledila dobra akcija Vulverhemptona i golčina Žoaa Mutinja, takođe prvi od dolaska u Englesku.

Pogledajte!


Do kraja meča pokušao je Murinjo izmenama da "rani vukove", ali najbolju šansu imali su kada je Boli umalo postigao autogol, dok je na drugoj strani David de Hea, onako kako on ume - nogama, zaustavio šut rezerviste Adame Traorea.

Poraz u Lionu nije negativno uticao na šampiona Engleske koji je na gostovanju povratniku u elitni rang takmičenja - Kardifu - spakovao pet komada (5:0).

Odolevao je domaćin prvih pola sata utakmice, a onda su Serhio Aguero i Bernardo Silva u roku od tri minuta spakovali dva pogotka, da bi se do kraja poluvremena u strelce upisao i nemački reprezentativac Ilkaj Gundogan.


U nastavku meča je tim Gvardiole "spustio tempo", ali je bilo igrača koji žele da se dokažu, pa je tako Rijad Mahrez ušao u igru umesto Aguera - i postigao dva gola.

Ubedljivu pobedu protiv Sautemptona, koji nastavlja da igra užasan fudbal, ostvario je i Liverpul (3:0), ali loša vest za Jirgena Klopa je povreda Virdžila van Dajka.

Holandski štoper je iz igre izašao u 55. minutu zbog povrede rebara, ali je Liverpul tri gola već postigao u prvom poluvremenu. Vesli Hut je nespretno u 10. savladao svog golmana Mekartija, da bi Žoel Matip u 21. dodatno popravio rezultat na semaforu. Posle "mini-krize", kako je ona predstavljena u engleskim medijima, ponovo je strelac bio i Mohamed Salah.


Posle slobodnog udarca Šaćirija - lopta je pogodila prečku, a Egipćanin se zatrčao ka njoj i sproveo je u mrežu sa pola metra...

U prvom meču dana Fulam i Votford su "podelili plen" nakon pogotka Aleksandra Mitrovića, a sve današnje strelce, rezultate i aktuelnu tabelu - pogledajte OVDE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC