• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan nadigrao Zvezdu, Boaći sačuvao bod!

Autor mondo.rs

Odličan derbi u Humskoj u kom je Partizan imao veće i brojnije šanse, ali je Crvena zvezda pokazala iskustvo i preko Boaćija došla do remija.

 Partizan-Crvena-zvezda-158.-veciti-derbi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Podela bodova, ali daleko zadovoljnija biće Crvena zvezda!

Partizan je odigrao najbolji meč od dolaska Zorana "Bate" Mirkovića u klub i stvorio ŠEST velikih šansi Crvenoj zvezdi, međutim samo jednu od njih je u gol pretvorio Rikardo Gomeš u 33. minutu posle greške Boaćija.

Zvezda je dizala svoj nivo igre, a tek u 73. odgovorila upravo preko Boaćija došla do izjednačenja čiji šut Stojković nije uspeo da sačuva izvan gol-linije, procenili su arbitri.

Crvena zvezda ostaje lider šampionata, s dva boda više i utakmicom manje od Partizana.

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 1:1 (1:0)

Crno-beli su daleko bolje ušli u ovaj meč i već posle 25 sekundi iskoristili nesigurnost Milana Borjana koji se okliznuo na pet metara, ali Marko Janković nije uspeo da je sprovede u mrežu.


Opasni Crnogorac je potom već i u 7. minutu posle kiksa Srđana Babića, istrčao je pred Milana Borjana, no ovoga puta šutirao je u dalji ugao - neprecizno. Očigledno je bilo da Zvezda ima mnogo nesigurnosti u zadnjoj liniji i to su pokušavali da koriste igrači crno-belih, pa smo do dvadesetog minuta imali pokušaje i Danila Pantića i Nemanje R. Miletića!

Konstantno su grešili igrači Zvezde u srednjoj zoni, olako gubili lopte, a nakon očajnog pasa Boaćija - "poentirao" je Rikardo Gomeš, iako je pored sebe imao dva čuvara.

Napadač s Zelenortskih Ostrva se maestralno izvlačio po loptu, uspevao da šutira i da razigrava svoje saigrače, ali Partizan nije uspeo da dođe i do drugog gola. Najbliži njemu bio je u 52. posle "bombe" Pantića koja je završila na prečki, da bi i pored izmena tim Vladana Milojevića "jedva dolazio do daha".

U 68. je ponovo bio nesiguran Borjan posle šanse Zdjelara i Markovića, da bi samo pet minuta kasnije Zvezda kaznila promašaje.

Posle kornera s leve strane lopta je "pala" na Ričmonda Boaćija koji ju je snažno zahvatio, a Vladimir Stojković odbranio - međutim, posle razgovora glavnog sudije Danila Grujića s arbitrom iza gola (Nenad Đokić) - pokazao je na centar!

U poslednjih dvadesetak minuta tempo je značajno "pao" i nismo videli šanse, ali je sigurno da će posle 158. "večitog" derbija - više žaliti Partizan.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić (od 88. Urošević) - Zdjelar, Šćekić - Janković (od 81. Kosović), Pantić, Zakarić - Rikardo (od 78. Nikolić).

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Babić, Degenek, Rodić (od 86. Gobeljić) - Krstičić, Čaušić (od 46. Jovančić) - Kafu (od 61. Simić), Ben, Marin - Boaći.

Meč je sudio arbitar Danilo Grujić.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC