• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraća se Winamp: Nov izgled, nove mogućnosti

Autor mondo.rs

Legendarni plejer multimedije se vraća - evo svih detalja!

Jedan od najpoznatijih PC programa ikad - Winamp - ugašen je 20. decembra 2013. godine, a povratak je, doduše nezvaničan, najavljen bio i 2015. godine, ali se to nije desilo.

Ovog puta, stvar je i dalje nezvanična, ali i mnogo izvesnija - Winamp će se najverovatnije uskoro vratiti na PC uređaje i to sa podrškom i za Windows 10! Imaće nov izgled i nove opcije, a poslednja kompletna verzija s kraja 2016. godine otkriva više detalja, koje je preneo Digital Trends.

Winamp je razvio Nullsoft 1997. godine, a AOL kompanija kupila ga je već 1999. za oko 80 miliona američkih dolara. Nakon 15 godina prodat je kompaniji Radionomy, da bi se tek sad pojavile priče o realnom povratku. Na to ukazuje verzija Winamp v5.8, procurela na internet, u čijoj se listi izmena nalaze podrška za Windows 10 i nove audio i video formate, kao i ispravke grešaka i dodate nove opcije i mogućnosti.

Verzija Pro je potpuno ukinuta i Winamp će od verzije v5.8 biti besplatan za sve, a naći će se i u Windows 10 prodavnici aplikacija, što će omogućiti lakšu instalaciju odmah nakon kupovine novog računara ili nakon reinstalacije sistema.

Kompanija Radionomy nije komentarisala ništa za sada, ali pomenuti sajt navodi da je najava nove Winamp verzije gotovo izvesna. Verzija o kojoj smo ovde pisali nije prošla skeniranje antivirus softvera i nije konačan proizvod, zato i nećemo okačiti link do novog Winamp softvera. Ako ste spremni da rizikujete - izvedite malo magije pri pretrazi i javite nam utiske, svakako!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Winamp Intro
Izvor: Brad Murphy

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS