• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zaboravili su kad smo primali po tri-četiri gola"

Autori mondo.ba Autori Fena

Prvi čovjek zeničkog Čelika odgovorio na kritike navijača zbog remija sa Tuzla sitijem.

 Ajdin Oglun investitor FK Čelik - reakcija na kritike navijača Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Čelik i Tuzla siti remizirali su u nedjelju 1:1 na Bilinom polju, pa je zenički klub tako vezao pet utakmica bez pobjeda.

Ovaj podatak nije se svidio navijačima Čelika koji su svoje nezadovoljstvo iskazali i na tribinama.

Njihove kritike pogodile su investitora i prvog čovjeka Čelika, Ajdina Ogluna, koji je iz svečane lože pratio utakmicu. On je, prije dolaska trenera na konferenciju za novinare, prvi izašao pred novinare te se vrlo emotivno obratio.

"Prije nekoliko sedmica Čelik je bio dobar i svi su aplaudirali ekipi, ali morate biti uz ekipu i kada je dobro i kada nije. Neki su ljudi, jako loši ljudi, brzo zaboravili prošlu sezonu kada su svi protivnici Čeliku davali po tri-četiri gola na ovom terenu. Ljudi moraju da znaju ko sam ja i da nikada ne odstupam i nikada ne odustajem. Što više kritkuju, ja sam odlučniji da ostanem“, rekao je Oglun, te zahvalio svima koji bodre tim.

Gostujući trener Slobodan Starčević očito je zadovoljan konačnim rezultatom te je objema ekipama čestitao na dobroj predstavi.

"Ono što smo i rekli, iz kola u kolo podižemo formu, ali danas smo protiv sebe imali karakternu ekipu, koja se uspjela vratiti nakon rezultatskog minusa. Na kraju su nas doveli i u situaciju da, možda, izgubimo utakmicu“, rekao je Starčević.

On je napomenuo kako su emotivno i fizički ispražnjeni te da će nastaviti dobro igrati, kako bi došli do sredine tabele, a što i jeste cilj za prvi dio sezone.

Čelikov trener Adnan Ornek istakao je kako su znali da će ova utakmica biti teška za njegov tim.

„Nakon povrede Jurine (Marin-op.a.), znali smo da ćemo imati problema u napadu. Mislim da je u prvom poluvremenu utakmica bila ujednačena, bilo je situacija da li se mogao ili ne suditi i penal.  Mislim da je utakmica bila jako interesantna, ali mi smo u drugom poluvremenu, prije i poslije postignutog gola, igrali jako dobro“, smatra Ornek. On ističe kako su sve uradili da pobijede, ali nisu uspjeli.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC