• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Stojković je bio vruće glave, pokajao se

Autor mondo.rs

Saopštenje iz Partizana nakon sastanka članova uprave sa golmanom Vladimirom Stojkovićem. "Stojković se ogradio od izjave, shvatio je da je bila nepromišljena i neprimjerena, ali je plod sudijske nepravde".

 PARTIZAN: Stojković je bio vruće glave, pokajao se Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković uzburkao je javnost oštrom izjavom poslije 158. "vječitog derbija", iznerviran odlukama sudija da dosude gol za Crvenu zvezdu, iako on smatra da gol nikako nije smio da bude priznat.

Stojković je, između ostalog, rekao da ga je "sramota što se ovakve stvari dešavaju u ovoj državi" i poručio da će se "sutra (danas) odreći srpskog pasoša".

Ipak, Stojković je poslije (ne)prespavane noći malo reterirao, korigovao stav i saopštio, preko Uprave kluba da je pretjerao.

"Uprava FK Partizan, nakon sastanka sa igračem Vladimirom Stojkovićem, želi da ukaže javnosti da su izjave našeg igrača, date neposredno nakon 158. derbija, plod afekta usljed nepojamne sudijske nepravde kojom je utvrđen njegov konačan rezultat. Vladimir Stojković izražava i lični otklon usljed nepromišljenog i neprimjerenog dijela svoje izjave i ističe da se nikada ne može i neće odreći niti svoje države niti svog pasoša jer je nebrojeno puta do sada našu zemlju reprezentovao na najsvjetliji i najdostojanstveniji način, nerijetko i kao istinski junak velikog broja utakmica fudbalske reprezentacije Srbije", piše u saopštenju Parrtizana.

U saopštenju se ističe da je Stojković, kao vrhunski sportista, "osjetljiv na nepravdu" i da "vrlo dobro zna da se politika i sport razilaze baš tamo gdje nastaju fudbalske legende".

"Naš golman, najbolji kojeg je Srbija imala u posljednje dvije decenije, zaslužan za dva plasmana reprezentacije na SP u fudbalu, to (legenda) svakako jeste", ddodaje se u saopštenju.

PARTIZAN: Nije bio gol! (FOTO)


U istom saopštenju Partizan je digao glas na pojedine medije i nosioce javnih funkcija.

"Istovremeno, FK Partizan želi da ukaže na sramno, bestijalno, neprofesionalno i agitatorsko ponašanje dijela medija i nekih nosilaca javnih funkcija koji su, svojim natpisima i gestovima, iznova pozvali na linč našeg igrača. Ovakvo ponašanje, budući da dolazi od znatno odgovornijih kolektiviteta i pojedinaca, zaslužuje javnu osudu na čemu će Partizan istrajavati. Cijela Srbija sinoć je imala priliku da vidi izuzetnu igru Partizana, srčanost i kvalitet naših igrača ali i izraziti neprofesionalizam i upitnost donesenih sudijskih odluka. Ništa, međutim, ne može umanjiti činjenicu da Partizan igra kvalitetan, evropski fudbal, da na tom i takvom sportskom putu želi i da o(p)stane a ne da se bavi političkim temama, bilo da dolaze od nekih nosilaca javnih funkcija ili od novinara koji koriste zvanične internet domene našeg kluba. Kao što će se od takvih pojava uvek i nedvosmisleno ograđivati, tako neće prezati da na svim nivoima insistira na poštenom i čestitom tretmanu našeg kluba u cjelini", navodi se u saopštenju Partizana.


Pratite nas i naInstagram profilu MONDO Sport!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC