• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Porasle ambicije Borca u Kupu BiH

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Borca Darko Vojvodić zadovoljan je ishodom žrijeba u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine, koji je za rivala banjalučkom klubu donio Radnik iz Bijeljine. "Nijanse će odlučivati", kaže strateg Banjalučana za MONDO.

 Darko Vojvodić za MONDO o Borac - Radnik u Kupu BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako je fokus crveno-plavih što brži povratak u Premijer ligu BiH, izabranici Darka Vojvodića su bez imperativa prošli u osminu finala pobjedom u Modriči (1:3), a današnjim žrijebom na Ilidži su saznali ime protivnika u narednoj rundi najmasovnijeg takmičenja - Radnik iz Bijeljine.

"Pred utakmicu u Modriči sam Boga molio da ispadnemo, nije mi to bilo bitno, međutim sad su se stvari promijenile i sigurno ćemo dati sve od sebe da prođemo Radnik", rekao je Vojvodić za naš portal.

O semberskom timu i cjelokupnom klubu iz Bijeljine je govorio samo u superlativima...

"Radnik je ozbiljna ekipa, imaju izvanrednog trenera (Mladen Žižović, prim.aut.) i odlične igrače, kao i kontinuitet u radu kluba, u svemu. Imaju sve ono kakvi bi možda mi trebali da budemo u budućnosti", pohvalio je trener Banjalučana narednog rivala u najmasovnijem takmičenju.

Ali...

"Borac u ovom trenutku jeste u ligi ispod Bijeljinaca ali, u kompletnom bh.fudbalu to ne igra neku ulogu. Sjetite se prošle godine da je Sloga (u međuvremenu postala Tuzla siti, prim.aut) izbacila šampiona Zrinjski. Mislim da nema neke prevelike razlike između nas i Radnika. Vjerujem da će nijanse odlučiti putnika u četvrtfinale. Kad pogledam ostale parove i timove koji su ostali, ambicije Borca su porasle. Probaćemo da napravimo što više i sigurno ćemo gledati da prođemo, a na ruku nam ide i to što igramo u Banjaluci", podvukao je Vojvodić.

Prethodne sezone, Radnik je slavio u Bijeljini (3:0), Borac u Banjaluci (1:0), a ovaj naredni duel igra se 3. oktobra na banjalučkom Gradskom stadionu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC