• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klipersi na novom početku, sa Teom i Bobijem

Autor mondo.rs

Posle loše sezone Klipersa, ekipa dvojice srpskih internacionalaca nada se da će ove sezone završiti u plej-ofu.

Prvi put u poslednjih deset godina, Los Anđeles Klipersi počeće sezonu bez Deandre Džordana, Blejka Grifina ili Krisa Pola u sastavu.

Dok Rivers povešće u takmičarsku 2018/19 tim za koji će igrati dvojica srpskih košarkaša - Miloš Teodosić i Boban Marjanović, dvojica odličnih defanzivaca - Patrik Beverli i Ejveri Bredli, najbolji "šesti igrač" iz prošle sezone - Lu Vilijams, kao i oporavljeni Danilo Galinari, koji procenjuje da će njegov saigrač Tobijas Haris "eksplodirati" u sledećoj sezoni.

Tokom ovog leta, Klipersi su doveli i centra Vašington Vizarda Marćina Gortata u trejdu kojim je u suprotnom smeru otišao bek Ostin Rivers, sin trenera Klipersa.

Prošla godina bila je teška za obe franšize iz El-Eja. Lejkersi petu sezonu uzastopno nisu igrali u plej-ofu, a Klipersi su propustili doigravanje prvi put u pola decenije.

Problemi sa povredama bili su ogroman problem za Doka Riversa i 11 igrača je ukupno propustilo 265 utakmica. Trener Klipersa je tokom sezone kombinovao čak 37 različitih startnih postava, a sada tvrdi: "Ova franšiza nije imala zdraviji tim".

"Da bismo imali uspešnu sezonu moramo da budemo zdravi. Imamo grupu momaka koja može da pobeđuje u ovom sastavu", rekao je Rivers.

Tokom "media day"-a, košarkaši Klipersa razgovarali su sa novinarima, a Boban Marjanović bio je upitan na čemu je radio ovog leta. U odgovoru je podsetio da se nedugo posle odlaska iz El-Eja priključio reprezentaciji i otputovao na gostovanje u Gruziji.

"Početkom leta sam igrao za reprezentaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a posle toga sam odmorio samo nedelju dana. Radio sam na mišićnoj masi i generalno na svojoj igri - ofanzivnoj i defanzivnoj, da bih video šta mogu da radim bolje, kako da se brže krećem... Obratio sam pažnju na detalje, posmatrao sam video snimke, slušao sam savete trenera i pokušao sam da to popravim. Mislim da je najvažnije da svake godine budem bolji od prethodne", izjavio je srpski gorostas.

Za vreme leta, Marjanović je zajedno sa Tobijasom Herisom snimao i zabavne video klipove, koje su novinari hvalili.

"Hvala ako vam se sviđa. Probali smo da popravimo naše prijateljstvo i da prenesemo našu pozitivnu energiju. Da nasmejemo ljute, jer takav odnos imamo. Samo smo hteli da ljude kako mi to radimo i da im donesemo osmeh. Da li ćemo još snimati? Nadam se da hoćemo, zavisi od našeg producenta - Tobijasa Harisa. Ja sam samo glumac tu", nasmejao se Boban.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC