• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi: Došlo je do lagane smjene generacija

Autor mondo.ba

Robert Prosinečki je govorio o smjeni generacije u reprezentaciji BiH, ambcijama u Ligi nacija, plasmanu Hrvatske u finale Svjetskog prvenstva, Crvenoj zvezdi...

 Robi: Došlo je do lagane smjene generacija Izvor: MN PRESS

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki boravio je prethodnih dana u Londonu na izboru najboljeg svjetskog igrača u kojem je najbolji bio njegov sunarodnjak Luka Modrić.

Prosinečki se u razogovoru za "Kurir" dotakao programa u Londonu, podsjećajući da je tri sata trajalo izlaganje selektora Francuske Didijera Dešampa, a govora je bilo i u Mundijalu i VAR-u. Onda je prešao na reprezentativne teme.

"Start Lige nacija nije mogao biti bolji. Šest bodova ili maksimalan učinak nas činim zadovoljnim. Došlo je do lagane smjene generacija, dolaze mlađi, dok ovi stariji koji su ostali pokazuju veliku volju da igraju za reprezentaciju. Imamo dobru reprezentaciju i s pravom se nadamo da ćemo biti prvi u grupi. Prave kvalifikacije kreću tek u martu", rekao je Prosinečki.

Dotakao se i uspjeha Hrvatske, kazavši da je to nešto nevjerovatno i da je priređeno ogromno iznenađenje. Tvrdio je i da je Hrvatska do pobjede mogla i u finalu. O Crvenoj zvezdi je govorio biranim riječima, kazavši da se klub digao i da je sasvim zasluženo u Ligi šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC