• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić o Evroligi: Igrao sam s Zvezdom, znam kako!

Autor mondo.me

Crnogorski stručnjak će u narednoj sezoni voditi Bajern u Evroligi, a tim povodom je angažovan veliki broj igrača.

 Radonjić o Evroligi: Igrao sam s Zvezdom, znam kako! Izvor: MN PRESS

Bajern iz Minhena se ozbiljno pojačao i spremno čeka Evroligu.

Šampion Njemačke, koji će od sezone 2019/20 biti i siguran učesnik Evrolige kao "vlasnik" specijalne pozivnice, angažovao je tokom ljeta brojna pojačanja.

Stigli su Peteri Koponen, Maodo Lo, Robin Amejz i Nemanja Dangubić, dok se intenzivno pregovara s Derikom Vilijamsom, tako da će Dejan Radonjić imati dobru ekipu, ako računamo već igrače koje je "naslijedio".

Timu iz Minhena biće ovo prvo učešće u najjačem evropskom takmičenju od 2015/16, a Evroliga je od tada promijenila format. Iskustvo u tome ima upravo trener Radonjić.

"Mislim da imamo dovoljno igrača za sve izazove. Mislim da ćemo uspjeti da odgovorimo svim izazovima. U mojoj posljednjoj sezoni sa Crvenom zvezdom smo imali 84 utakmice... Tako da znam šta nas očekuje", kazao je Radonjić na konferenciji pred početak nove sezone.

Crnogorski stručnjak je istakao da su pripreme bile komplikovane jer je rijetko na treninzima imao na raspolaganju sve igrače, ali da je zadovoljan turnirom u Zadru.

Uz njega je na konferenciji govorio i predsjednik sportskog društva Uli Henes (proslavljeni fudbaler) koji je istakao zadovoljstvo urađenim od dolaska Dejana Radonjića u klub, odnosno osvajanjem titule šampiona - što želi i na kraju aktuelne sezone - dok, kada je Evroliga u pitanju, ističe da se mora biti realan....

"Moramo da se naviknemo na ritam. Igraćemo u Evroligi najmanje tri uzastopne sezone, a nadam se i poslije toga. Ne možemo odmah da budemo arogantni, moramo da budemo skromni", kazao je Henes.

Sportski direktor Marko Pešić naveo je da su pregovori s nekadašnjim drugim pikom NBA drafta Derikom Vilijamsom u toku, ali da je znak pitanja i dalje zbog prethodnih povreda.

"Mi smo se praktično dogovorili sve sa njim, ali ostali su još neki medicinski testovi. Neke stvari nisu moguće pošto je Derik došao s infekcijom iz SAD, tako da ćemo sačekati. Ako sve bude u redu - on je naš igrač", naveo je on.

Prvi mečevi u Evroligi počinju 11. oktobra.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC