• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle 10 godina - "puklo" je između njega i Arsenala

Autor mondo.rs

Po svemu sudeći, londonski klub će se uskoro rastati sa igračem koji ima najduži staž u prvom timu.

Aron Ramzi (27) počeo je da trenira fudbal u osnovnoj školi, a od tada je nastupao samo za dva tima - matični Kardif i Arsenal.

Raznovrsni velški vezista, jedan od sinonima velikana sa Emirata, stigao je među "tobdžije" sve davnije 2008. godine, kada je prihvatio poziv Arsena Vengera, a odbio da se preseli u Mančester junajted ili Everton. Londonski klub platio ga je 4,8 miliona funti i obezbedio sebi pouzdanog vezistu za narednih desetak sezona.

Venger je bio uporan u nameri da ga dovede, posetio zbog toga i njegovu porodicu, a prvi put ga je u avgustu 2008. uvrstio u tim na takmičarskoj utakmici protiv Tventea, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Od tada do danas Velšanin je odigrao 372 meča za Arsenal, postigao 62 gola i ostvario isto toliko asistencija.

Iako mnogi nisu to očekivali, tekuća sezona mogla bi da bude i poslednja u Arsenalu za momka rođenog 1990. u gradu Karfili.

Engleski mediji objavili su u četvrtak da su obustavljeni Ramzijevi pregovori sa klubom o produžetku saradnje, a s obzirom na to da njegov aktuelni ugovor ističe narednog juna sada se čini veoma mogućim da on već u januaru napusti Emirate.

U suprotnom, on će narednog leta biti slobodan igrač i naći će novi klub bez obeštećenja.

Ramzi je igrač sa trenutno najdužim stažom u Arsenal, a ove sezone je standardan član tima i pod vođstvom Unai Emerija. Ipak, očigledno da to nije garancija da će ostati u klubu, kome je golovima u finalima doneo trofeje FA kupa 2014. i 2017. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC