• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ozil izbjegao Leva u Londonu

Autor mondo.rs

Selektor Njemačke bio je u posjeti Arsenalu, ali nije uspio da "iz prve ruke" čuje razloge Ozilovog oproštaja od reprezentacije.

Mesut Ozil je poslije Mundijala u Rusiji podigao veliku prašinu, objavom da zbog diskriminacije na etničkoj osnovi neće više nastupati za reprezentaciju Njemačke.

Selektor Joakim Lev prije nekoliko dana je posjetio trening centar Arsenala, između ostalog i da bi lično razgovarao sa fudbalerom turskog porijekla, međutim, dočekali su ga samo menadžer fudbalske akademije "tobdžija" Per Mertesaker, štoper Škodran Mustafi i golman Bernd Leno.

"Proveo sam tamo tri-četiri sata i naravno da bi mi bilo drago da sam mogao da razgovaram sa Mesutom. Želio sam to svim srcem, kao i ranije, ali njega nije bilo. Svi ostali Nijemci su bili tamo, ćaskali smo i ručali zajedno. Što se tiče Mesuta, moramo da prihvatimo da on trenutno ne želi da razgovara sa nama. Ne znam koji su razlozi", rekao je Lev njemačkim medijima.

On je naglasio da nema govora o nesporazumu, jer je posjeta bila najavljena i svi ostali internacionalci iz Arsenala su znali za nju.

"Nadao sam se da će se igrač koji je toliko dugo igrao pod mojim vođstvom vratiti u reprezentaciju, ali i da će me lično pozvati, bar na jedan minut. Svi koji su se prije njega povukli iz reprezentacije, tu odluku su mi saopštili direktno. Očekivao sam to i od njega".

Ozil je za "elf" zabilježio 92 nastupa tokom devet i po godina. Učestvovao je u osvajanju titule svjetskog prvaka u Brazilu 2014. i bio akter svih velikih takmičenja od 2010. do ove godine.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC