• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić ljut na sudije, Vojvodić se ne slaže

Autor mondo.ba

Trener Sloge Dragan Mićić nezadovoljan suđenjem na derbiju u Banjaluci. Njegovo mišljenje ne dijeli strateg Borca Darko Vojvodić.

 Borac Sloga 2:0 izjave Darko Vojvodić i Dragan Mićić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova doživjeli su prvi poraz u Prvoj ligi Republike Srpske, koji ih je koštao liderske pozicije.

U derbiju osmog kola, Borac je na Gradskom stadionu golovima Demira Jakupovića i Siniše Dujakovića slavio 2:0, a posao domaćinu bio je olakšan od 38. minuta.

Naime, u svega nekoliko minuta gostujući igrač Dušan Ristić zaradio je dvije javne opomene, pa mu je arbitar Miloš Gigović iz Gradiške pokazao put u svlačionicu.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Gostujući strateg Dragan Mićić mišljenja je da je upravo ovaj detalj odlučio pobjednika u duelu dvije prvoplasirane ekipe.

"Čestitam Borcu na pobjedi. Međutim, mislim da je sudija prestrogo isključio našeg igrača. Moram priznati da Borac nije zasluženo pobijedio", bio je kratak neraspoloženi Mićić.

S njegovim stavom nije se složio trener Borca, Darko Vojvodić.

"Ne bih se složio sa mojim kolegom. Mislim da smo zasluženo slavili. Bili smo bolji u jednoj kvalitetnoj utakmici. Na našim utakmicama nije 'pao' nijedan sudija. Štaviše, meni su upravo sudije 'skrojile' tim za ovaj meč. Nakon duže vremena bilo je i dosta publike i to je upotpunilo utisak", izjavio je Vojvodić nakon susreta.

Pobjedom u derbiju Borac je došao do pozicije koja ih isključivo interesuje ove sezone.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Uprava kluba znala je to da nagradi, pa su igrači i stručni odmah nakon derbija sa Slogom u svlačionici dobili zaslužene premije.

Borac će već u srijedu ponovo na terenu. U meču osmine finala Kupa BiH, takođe na banjalučkom Gradskom stadionu, "crveno-plavi" ugostiće Radnik iz Bijeljine.

"Nama je ovo više ne znam koja utakmica u nizu. Radnik je izvanredna ekipa. Bili su bolji iako su izgubili od Sarajeva tu posljednju utakmicu. Oni su favoriti, ali mi se nećemo predati", poručio je Vojvodić.

Obećano - ispunjeno: Borac je lider Srpske! (FOTO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC