• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesijev ULTIMATUM Barseloni!

Autor mondo.rs

Najbolji igrač prvaka Španije traži od uprave da se reši trojice igrača i da dovede Pola Pogbu. Mesi zaboravlja na loše rezultate u prošlosti.

Barselona je posle sedam odigranih kola u Primeri na deobi prvog mesta zajedno sa Real Madridom. Katalonci su imali priliku da se odvoje, ali su posle četiri vezane pobede na početku šampionata, usledili loši rezultati – dva remija i poraz.

Problemi koje su bili u senci dobrih igara na početku sezone, polako su počeli da izlaze na svetlost dana.

Glavna tema ovih dana u Barseloni je ultimatum koji je Lionel Mesi dao čelnicima šampiona Španije. Očigledno naviknut da postavlja uslove u argentinskoj reprezentaciji, najbolji igrač Barselone je poručio upravi kluba "ili oni ili ja".

"Oni" se, prema pisanju "Don Balona" odnosi na trio Nelson Semedo, Tomas Vermalen i Rafinja. Omaleni "gaučos" smatra da pomenuti fudbaleri nemaju kvalitet da igraju za Barselonu i da ukoliko klub nešto ne preduzme po tom pitanju, da će uskoro napustiti Kamp Nou.

O svemu tome je razgovarao sa vodećim ljudima na sastanku iza zatvorenih vrata.

S druge strane kontinenta, u Engleskoj, čuo se još jedan ultimatum. Pol Pogba želi da napusti Mančester junajted, jer ne može više da radi pod dirigentskom palicom Žozea Murinja.

Mesi, koji pomno prati dešavanja među "crvenim đavolima" poručio je ljudima iz vrha Barselone da iskoriste ukazanu priliku i da već sada za zimski prelazni rok dogovore prelazak sjajnog Francuska u Barselonu. Pogba je svojevremeno prešao iz Juventusa u Mančester junajted za 100 miliona evra.

O lošoj atmosferi u ekipi Barselone svedoči i Mesijeva izjava.

"Prošle sezone gotovo da nismo mogli da primimo gol, a danas svako ko šutne ka našem golmanu postigne pogodak. Stvarno mi nije jasno šta se događa. Mi primamo golove na svakoj utakmici, to je nedopustivo", rekao je Argentinac.


Prvi golgeter tima i najbolji igrač takođe je poručio da je sezona duga i da veruje da će stvari dođi na svoje.

Mesi je očigledno zaboravio da je Barsa poslednjih godina imala i lošije momente u La ligi. Od 20. marta do 17. aprila 2016. izgubila je tri meča zaredom, a pre toga je odigrala nerešeno sa Viljarealom.Na tim utakmicama, protiv još Reala, Real Sosijedada i Valensije, je primila čak sedam golova, a dala pet.

Iste godine, samo na jesen, Barselona je vezala tri remija – protiv Malage, Real Sosijedada i Real Madrida…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC