• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal našao svog "De Brujnea" u Napoliju

Autor mondo.rs

Pouzdani Poljak je želja menadžera "tobdžija" Unai Emerija.

 Pjotr-Zjelinski-Arsenal-Napoli. Izvor: MN PRESS

Novi menadžer Arsenala Unai Emeri (46) na miru i bez imperativa oblikuje "tobždije" onako kako želi, a njegove ideje polako donose rezultate na Emirate.

Tim iz Londona ostvario je sedam pobeda u poslednjih sedam utakmica i za to vreme postepeno razmišlja i o narednim koracima na tržištu, jer je sve jasnije da će Španac napraviti nekoliko velikih "rezova" u ekipi.

Od ove nedelje je izvesno da će Velšanin Aron Ramzi napustiti klub posle deset godina, jer su prekinuti pregovori o njegovom novom ugovoru, a aktuelni ističe na leto.

Prema pisanju italijanskog "Medijaseta", Arsenal je već pronašao potencijalnu zamenu za svog dugogodišnjeg vezistu. Zvezda Napolija Pjotr Zjelinski (24) je igrač koga Emeri želi u timu za Ramzijevog naslednika, otkrio je taj izvor.

Poljak koji je i u utakmici protiv Zvezde u Beogradu pokazao i znanje i sjajne fizičke sposobnosti stigao je u Napulj pre dve godine iz Udinezea za 16 miliona evra, a ove sezone je pod vođstvom Karla Anćelotija standardan u sredini veznog reda i na levom boku.

Univerzalac Napolitanaca ima važeći ugovor do 2021. godine i Arsenal će morati da izdvoji veliki novac da bi ga preselio iz Italije u Englesku. Trenutno je na specijalizovanom portalu transfermarkt procenjen na 32 miliona evra, mada je u septembru bilo pisano i da će mu klub ponuditi novi ugovor, sa "izlaznom klauzulom" od 150 miliona evra.

Ove srede Zjelinski će igrati u 2. kolu Lige šampiona protiv Liverpula, koji je u zimu 2016. propustio veliku šansu da ga dovede, iako je bio veoma zainteresovan za to. Potom ga je dobio Mauricio Sari i prozvao ga "poljskim De Brujneom".

Napolijeve utakmice u Seriji A i u Ligi šampiona pratite na TV Arena sport na mts tv.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC