• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo o "silovanju": Savjest mi je mirna

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo odbacuje bilo kakve optužbe o silovanju izvjesne Katrin Majorge pre desetak godina u Las Vegasu. "Silovanje je odvratna stvar, ja nisam takav", kaže Ronaldo.

"Savjest mi je mirna", izjavio je Portugalac Kristijano Ronaldo, fudbaler Juvantusa, odgovarajući na optužbe da je 2009. godine u Las Vegasu silovao hostesu Katrin Majorge.

"Odlučno poričem optužbe protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji je protivi svemu što sam ja i u šta vjerujem. Odlučan sam u odluci da svoje ime zaštitim i sačuvam ga od prljavština i odbijam da 'hranim' medijski spektakl stvoren od ljudi koji žele da se promovišu preko mene. Savjest mi je mirna i u tom stanju, dakle mirno čekam rezultate svih istraga", objavio je Ronaldo na društvenim mrežama.



Kao što znate, Ronalda je optužila Ketrin Majorga da je silovao 2009. godine u Las Vegasu i da joj je dao novac da ćuti.

Ona je njemačkom "Špiglu" nedavno ispričala da je slavni fudbaler silovao i da su joj njegovi advokati platili da nikom ništa ne kaže 375.000 dolara.

Kada je priča "pukla", njegovi advokati su brže bolje uputili tužbu njemačkim novinama, ali urednici njemačkog medija i dalje čvrsto stoje iza ove priče, smatrajući je vjerodostojnom.

"Tužićemo medij za moralnu povredu. Ovo je vjerovatno jedan od najozbiljnih slučajeva ugrožavanja prava u posljednjih nekoliko godina", piše u izjavi fudbalerovog advokata Kristijana Šerca.

U intervjuu u kojem je Majorga potanko ispričala šta joj je Ronaldo radio te noći, ona detaljno opisuje.

"Klekao je ispred mene i rekao da je on 99 posto dobar čovjek, ali da ne zna šta je sa tim jednim procentom. Godinama sam trpila mentalnu torturu. Imala sam i suicidne misli, jer sam pristala da se nagodim sa njima. Oni su čak unajmili i privatnog detektiva koji me je pratio, posmatrao moju kući i prikupljao svakakve informacije o meni, čak i broj neplaćenih kazni za parking. Pokušavali su na sve načine da me diskredituju, govoreći kako posao hostese nije fin ženski posao. U toj nagodbi sam morala da potvrdim da njegovo ime nikad neću spomenuti ni svom terapeutu. Ipak, ohrabrio me je pokret #metoo, pa sam odlučila da progovorim", rekla je Ketrin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC