• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone XS Max je impresivan, ali ima jedan bolji (FOTO)

Autor mondo.rs

Nezavisna organizacija za procenu kvaliteta proizvoda, Consumer Reports, ocenila je iPhone XS Max neverovatnim ocenama, ali nedovoljno neverovatnim da pobedi Galaxy Note 9.

 iPhone XS Max je impresivan, ali ima jedan bolji (FOTO) Izvor: Promo / Apple

Nezavisna organizacija za testiranje i procenu kvaliteta proizvoda ocenila je iPhone XS i iPhone XS Max impresivnim napretkom u odnosu na iPhone X uređaj, navodeći bateriju, kao najznačajnije poboljšanje novih iPhone modela. Još dve impresivne funkcije novih iPhone-a su svakodnevno sjajno korišćenje i malo, ali dovoljno unapređena kamera.

Prema ovom izveštaju, sedmonanometarski A12 Bionic čipset je odgovoran i za najveće unapređenje brzine iOS rada, ali i za značajno poboljšanje autonomije baterije, koja je, zapravo manjeg kapaciteta, nego na ranijem iPhone X smartfonu. Consumer Reports testovi izvedeni su standardizovanim metodama, uključujući robotizovanu ruku, koja je upravljala veb pregledačem, telefonskim pozivima, kamerom i drugim opcijama.

Kako CR ostaje nezavisan

Consumer Reports ne prima oglase proizvoda koje ispituje, ne reklamira ih ni na koji način i samostalno kupuje uređaje i proizvode koje testira. Nema posrednike niti direktnu vezu sa bilo kojim proizvođačem uređaja. Do sada je testirano više od 70 smartfona.

MONDO MobIT

Najveća mana je vrlo sporo punjenje baterije u odnosu na konkurenciju, kao i najobičniji punjač uključen u prodajna pakovanja svih novih iPhone XS modela.

Ono što je još jedna boljka novih iPhone XS i iPhone XS Max telefona jeste njihova osetljivost na padove. Iako su ovi smartfoni izdržljiviji, nego što je bio iPhone X, Samsung Galaxy Note 9 ih pobeđuje u testovima izdržljivosti i zbog toga, kao i zbog brzog punjenja i još nekih sitnijih softverskih i hardverskih prednosti, iPhone XS i iPhone XS Max ostaju iza Galaxy Note 9 modela na konačnoj listi najboljih telefona. Takođe, CR navodi da je i izostanak Lightning to 3.5 mm kabl nepotrebno izbačen iz prodajnog paketa.

iPhone XS, iPhone XS Max, and iPhone XR — Apple
Izvor: Apple
Samsung Galaxy Note9: Official Introduction
Izvor: Samsung

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS