• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kikanović: Zvezda u Top 5 ekipa Evrokupa

Autor mondo.ba

Bosanskohercegovački centar Elmedin Kikanović odigraće u dresu Monaka prvu zvaničnu utakmicu protiv Crvene zvezde nakon što je napustio beogradski klub 2010. godine.

 Elmedin Kikanović pred Monako - Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Pred meč sa crveno-bijelima u drugom kolu Evrokupa, Kikanović je u razgovoru za portal "kosarka24.ba" podvukao da će tim iz Kneževine morati pružiti maksimum ukoliko želi da upišu pobjedu nad Zvezdom.

POVEZANE VIJESTI

"Zvezda uprkos tome što je izmijenila tim u dobroj mjeri i promijenila trenera igra odlično. Bez poraza su, kao što kažete, što dovoljno govori. Očekujemo težak meč i ukoliko želimo do pobjede trebaće nam 40 minuta strpljenja, koncentracije i igre na 100 % naših mogućnosti", rekao je Kikanović.

Bh. centra u reketu očekuje borba sa košarkašima Zvezde Maikom Cirbesom i Majklom Odžom.

"Zvezda ima jaku centarsku liniju, ali imamo i mi svoje adute i vjerujem da ćemo biti spremni za duele sa njima. Greška bi bila fokusirati se samo na centre, ipak je to sjajno posložen tim na svim pozicijama i po kvalitetu sigurno spada u top četiri - pet najboljih ekipa Evrokupa”, dodao je nekadašnji igrač Beograđana (2007-2010), a ovo će mu biti prvi zvanični nastup protiv srpskog šampiona.

"Prvi put nastupam protiv Zvezde u zvaničnim utakmicama. Lijepe uspomene me vežu za period proveden u Zvezdi. Stekao sam neprocjenjivo iskustvo igranjem u klubu sa bogatom tradicijom i velikom armijom navijača kao što je Zvezda. Klub je napredovao i postao evroligaš u par posljednjih sezona, drago mi je zbog toga, jer to navijači Zvezde zaslužuju", zaključio je kapiten "zmajeva".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC