• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta krije poruka Nemanje Matića: Otadbžina ga izdala?

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler uzburkao je javnost porukom objavljenom na Instagramu u kojoj se obraća samom sebi.

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja".

Ova poruka pojavila se u utorak oko podneva na zvaničnom Instagram profilu zamenika kapitena reprezentacije Srbije, Nemanje Matića, u kojoj se on praktično obraća samom sebi.

Iako je, kao i sve ostale "story" objave na popularnoj društvenoj mreži, Matićeva poruka ubrzo nestala, ostalo je pitanje - na šta se tačno odnosila?

Zamenik kapitena srpskog nacionalnog tima nije se našao na spisku selektora Mladena Krstajića za mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom, koji će ove nedelje biti odigrani u Podgorici i Bukureštu.

Krstajić je u ponedeljak popodne na "press" konferenciji u Staroj Pazovi obrazložio izostanak asa Mančester junajteda povredom i najavio da postoji mogućnost da se Matić pojavi u četvrtak uveče na utakmici sa Crnom Gorom u društvu Žozea Murinja.

Matić je u subotu popodne na "Old trafordu" odigrao svih 90 minuta u pobedi "đavola" nad Njukaslom, koji je posle desetak minuta igre imao prednost od 0:2.

Očekivalo se da će Matić, u odsustvu povređenog kapitena "orlova" Aleksandra Kolarova, sa trakom na ruci predvoditi Srbiju u nastavku UEFA lige nacija, ali je javnost ubrzo saznala da će i on izostati zbog problema sa povredom.

Krstajić je posle okupljanja ekipe u Pazovi saopštio da će kapiten u naredna dva meča biti Dušan Tadić.

Odmah posle poraza od Brazila i eliminacije sa Svetskog prvenstva u Rusiji, Matić je nagovestio da bi mogao da se povuče iz reprezentacije Srbije, ali se našao na Krstajićevom avgustovskom spisku za mečeve sa Litvanijom u gostima (0:1) i Rumunijom u Beogradu (2:2). Na prvoj je kao starter zamenjen u 82. minutu, dok na drugoj je Krstajić zamenio uloge i Matića uveo u 71. minutu umesto mladog Saše Lukića.

U međuvremenu, ovdašnja javnost saznala je direktno od porodice Dušana Todorovića da je upravo Matić anonimno uplatio potrebnih 71.000 evra, koliko je nedostajalo da bude nastavljeno lečenje dečaka na jednoj klinici u Barseloni, ali novi humani gest srpskog asa nije pomogao da mali Duki pobedi karcinom.

Da li bilo šta od ovoga ima veze sa porukom o kojoj će se sigurno govoriti narednih dana, u ovom trenutku zna samo Nemanja Matić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC