• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ciprić: Nedostajaće nam Kolašinac

Autori mondo.ba Autori Fena

Član stručnog štaba reprezentacije BiH Gordan Ciprić ističe da će selekciji BiH u predstojećim mečevima protiv Turske i Sjeverne Irske nedostajati Sead Kolašinac, ali da ostatak tima na treninzima pokazuje zavidan nivo volje i motivacije

"U dogovoru s Arsenalom odlučeno je da se Kolašinac nastavi oporavljati u Londonu. Mnogo će nam nedostajati u igri i želimo mu što brži oporavak. Ostatak tima pokazuje veliku želju i motivaciju na treninzima, nadam se da ćemo tako i nastaviti", izjavio je Ciprić.

Pomoćnik selektora Roberta Prosinečkog naglašava da nije nebitno kako će ekipa igrati u prijateljskom meču protiv Turske.

"Iako prijateljski mečevi nisu prioritet, bitno je kako izgledamo na terenu. Ne možemo sebi dopustiti da u susret uđemo lako, nije svejedno kako ćemo izgledati na terenu i kakav će biti rezultat", rekao je Ciprić.

Dodaje da stručni štab selekcije BiH nastoji kroz treninge uspostaviti "automatizme" u igri reprezentacije, te da je zbog toga svaki trening dragocjen.

Fudbaleri BiH danas će obaviti posljednji trening, uoči sutrašnjeg odlaska u Tursku. Prijateljski meč s Turskom na rasporedu je u četvrtak, dok se susret protiv Sjeverne Irske u okviru Lige nacija igra u ponedjeljak, 15. oktobra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC