• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Mandarić gost Borca i Banjaluke

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Poznati biznismen u gradu na Vrbasu najavio uspješnu saradnju njegove Olimpije i banjalučkog Borca.

 Vico Zeljković i Milan Mandarić, Borac Olimpija prijateljska utakmica i saradnja Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac i Olimpija iz Ljubljane odigraće danas prijateljski meč na Gradskom stadionu (15 časova), a uoči susreta fudbalera sastali su se čelnici dva kluba, Vico Zeljković i Milan Mandarić, gdje su dogovorili saradnju.

Predsjednik Borca poručio je da će Borac i Olimpija nastojati da saradnja bude na vrhunskom nivou, od koristi za oba kluba.

"Izuzetna mi je čast da ispred Fudbalskog kluba Borac budem domaćin gospodinu Mandariću i Olimpiji. Svi dobro znamo o kakvom se čovjeku radi, ne samo iz svijeta fudbala, nego biznisa uopšte. Ovo je samo jedan u nizu sastanaka dva kluba i sigurno ćemo ići u smjeru uspostavljanja saradnje na obostrano zadovoljstvo", rekao je Zeljković.

On je dodao da je ovo samo prvi u nizu planiranih sastanaka.

"Pokrenuli smo još mnoge teme, koje ćemo nastaviti u budućnosti. Nastojaćemo da pokupimo što više ideja, kako bismo nastavili naš razvoj. Zahvaljujem se gospodinu Mandariću što se odazvao našem pozivu i što je naš gost", istakao je prvi čovjek Borca.

Vlasnik Olimpije, aktuelnog šampiona Slovenije, radio je u mnogim zemljana širom Evrope i svijeta, a svoja znanja, bar dio njih, pokušaće da prenese i banjalučkom klubu.

"Veliko mi je zadovoljstvo i srećan sam što sam se vratio u Banjaluku, jer sam ovdje boravio jedno vrijeme sa velikim uspjehom i lijepim emocijama. Došao sam sa velikom željom da se sretnem sa velikim ljudima poput Vice i njegovih saradnika, da vidimo da napravimo pravi dijalog, jer uspješnim klubovima trebaju i uspješni partneri, uspješna braća i sestre", istakao je poznati biznismen.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sastanci dva klubova biće nastavljeni i u budućnosti, a Mandarić je obećao da će Olimpija vrlo brzo uzvratiti gostoprimstvo "crveno-plavima".

"Već smo dogovorili da Borac bude naš gost u Ljubljani. Nadam se da će danas biti veliki domaćini i da će nas pustiti da pobijedimo, jer očekuje nas težak put nazad ako izgubimo. Potrebna su nam ova tri boda", poručio je Mandarić kroz smijeh.

Raspoloženi vlasnik Olimpije zahvalio se na pozivu u Banjaluku, koji je prihvatio sa velikim zadovoljstvom.

"Osjećam da sam na prijateljskoj teritoriji i nadam se da ćemo napraviti saradnju kako bismo pomogli jedni drugima u nastojanju da budemo što uspješniji. Želimo da stvorimo fudbalsku moć ovdje i na teritoriji Slovenije", zaključio je Mandarić.

Zeljković je Mandariću uručio Borčev dres sa njegovim prezimenom i brojem 1, kao i crveno-plavi šal banjalučkog kluba, te izrazio želju da će iskusni biznismen jednog dana dati još veću podršku Borcu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC