• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kuva" u Nemačkoj: Lev pred otkazom, a igrači...

Autor mondo.rs

Sve više deluje da je atmosfera u reprezentaciji Nemačke, koja je bila prvak sveta 2014. godine, veoma loša, a retko ko želi da preuzme odgovornost za loše rezultate...

Delovali su kao nezaustavljiva sila, ali još jednom se potvrdilo da neka sitnica, detalj, mogu da unište mašineriju kojoj, na prvi pogled, niko nije mogao da nađe manu...

Reprezentacija Nemačke, prvak sveta iz 2014. i tim koji se moćno kvalifikovao i za Mundijal 2018, nikako da se probudi iz košmara koji je počeo nešto pre najvažnijeg takmičenja godine u Rusiji gde su neočekivano eliminisani već u grupnoj fazi.

Atmosfera u reprezentaciji je "trula", igra nije na zavidnom nivou, a posle novog ubedljivog poraza od Holandije (0:3) u Ligi nacija - traže se krivci.

Potrebno je odgonetnuti zbog čega se "panceri" nalaze na poslednjem mestu u svojoj grupi u Ligi nacija i nisu daleko od ispadanja u "B" diviziju, a jasno je da će za početak sve oči biti uprte u selektora Joahima Leva, kada već nema Mesuta Ozila - igrača koga mnogi krive za probleme u ekipi zbog uplitanja politike, optužbi za rasizam i tako dalje...

"Jogi" je pred odlazak na Svetsko prvenstvo produžio ugovor do 2022. godine, ali neće biti iznenađenje ako se saradnja dve strane završi ranije.

Da li mu je ovo zapravo bila poslednja utakmica na klupi Nemačke?

"Mislim da pitate pogrešnu osobu. Razumem da će biti razgovora o meni, ali hajde da to bude u narednim danima, moramo se potpuno posvetiti meču s Francuskom", naveo je čovek koji je na klupi "pancera" još od 2006. godine.


Navijači Joahimu Levu najviše zameraju to što forsira "veterane" koji su daleko od forme koja ih je krasila pri osvajanju Svetskog prvenstva 2014. godine, a upravo su dvojica štopera - Žerom Boateng i Mats Humels - bili najgori protiv Holandije.

Međutim, ni njima nije drago da moraju da prihvataju odgovornost...

Humels je u izjavi za "ZDF Sport" posle utakmice govorio o tome da je Nemačka "trebalo da postigne tri ili četiri gola", ali da su umesto toga primili tri pogotka.

Mnogi su to protumačili kao "udar" na njegove saigrače u napadu, pa se, zanimljivo, Humels posle meča oglasio na Twitteru optuživši ovu televiziju da nisu verodostojno preneli njegove reči, na šta su mu oni odgovorili "kačenjem" video snimka iz programa...

...na kom baš to izgovara!


Lev je tražio od svojih starijih igrača da "budu nosioci" i poguraju tako mlađe, ali očigledno nije dobro proračunao mentalitet svojih fudbalera.

"Mladima treba vremena da se razviju i ne možemo očekivati čuda od njih. Potreban nam je miks mlađih i iskusnijih igrača...", rekao je selektor posle utakmice bez "optužbi" na račun svojih veterana, a videćemo da li će protiv Francuske (konačno) u obzir uzeti formu, ne i stare zasluge na ime igrača.

Meč s Francuskom gra se u utorak (20.45).

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC