Ako je on onaj pravi…

Autor:

… neće mu biti potrebno da vas izgubi da bi shvatio koliko mu značite.

Ako je on onaj pravi, neće morati "da zabrlja" da bi shvatio koliko mu značite. Neće morati da vas gleda kako plačete, van sebe od bola, i pretite da ćete otići, zauvek, da bi shvatio koliko želi da ostanete.

Neće morati da dođe na ivicu… da vas izgubi zauvek, da bi shvatio da ste ono što je želeo – oduvek. Neće mu biti potrebno ništa dramatično, da bi doživeo trenutak "prosvetljenja".

Neće vas nikad dovesti u stuaciju da mu ne odgovarate na poruke, i ne javljate se, da bi sgvatio koliko voli da razgovara sa vama.

Neće mu biti potrebno da ode od vas, da bi shvatio da je najsrećniji u životu bio kad ste bili pored njega.

Neće morati da se viđa sa drugima, da bi tek onda shvatio šta je imao u vama.

Ne bi trebalo da mora da vas povredi toliko, da se raspadnete sasvim, njemu pred očima, da bi shvatio da ste vi sve što želi.

Neće mu biti potrebno da uništi vaše samopouzdanje i vaše snove da bi se uverio da ima moć nad vama, i da bi shvatio koliko vam znači vaša veza.

Neće doći na korak od toga da zauvek izgubi šansu da ikada više bude sa vama, samo da bi shvatio koliko to u stvari želi

Ako je on onaj pravi, jedini na svetu za vas, vaš čovek, shvatiće koliko mu značite na vreme. Na samom početku, prvi put kad se budete prošetali i razgovarali malo duže od usputnog "zdravo".

I nikad neće uraditi, namerno, nešto za šta zna da će vas povrediti. Nikad neće ni pomisliti da uradi nešto zbog čega bi mogao da vas izgubi.

Ako je on onaj pravi, jedini na svetu za vas, vaš čovek, neće vam nikad dati povoda da posumnjate. Ni u sebe, ni u njega. Sve ostalo, samo će doći. Sigurnost, kakvu ste oduvek želeli. I ljubav, o kakvoj niste smeli ni da sanjate, duboka i mirna, kao jezerska voda.

Nema prave ljubavi bez OVOGA

Tagovi:

Ostale vijesti