• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći već na zimu opet odlazi iz Zvezde?

Autor mondo.rs

"Ne želim da iznosim detalje... Nešto će se desiti za dva ili tri meseca, to je sigurno", najavio je napadač crveno-belih.

 Boaći već na zimu opet odlazi iz Zvezde? Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Ričmond Boaći se vratio iz Kine u Crvenu zvezdu, a već u januaru bi ponovo mogao da ode. U Englesku!

Golgeter iz Gane je u razgovoru za tamošnji portal "SportsworldGhana", koji je intervju objavio pod oznakom ekskluzivno, najavio mogući transfer u Premijer ligu.

"San velike većine igrača je da igraju u Engleskoj, a mislim da bi meni možda mogao da se ostvari ove sezone. Ne želim da iznosim detalje... Nešto će se desiti za dva ili tri meseca, to je sigurno", rekao je Boaći za "SportsworldGhana".

Navodno, među zainteresovanima za 25-godišnjeg fudbalera su Hadersfild, Votford, Sautempton i Brajton, a Boaći se i pre odlaska u Kinu dovodio u vezu sa nekoliko engleskih klubova. Tada su pominjani Česli, VBA i Njukasl.

Usledio je, ipak, odlazak u Đangsu Suning prošle zime, pa povratak u Crvenu zvezdu poslednjeg dana avgusta.

"Ne mislim da klub koji proda i vrati igrača posle šest meseci nema iste ciljeve kao taj igrač. Zajedno se dogovaramo, daću sve od sebe da se nešto desi u januaru".

Boaći nije želeo da otkrije u koji klub tačno želi da ode, osim da je spreman za najzahtevniju ligu sveta.

"Spreman sam da igram u bilo kom klubu u Premijer ligi, jednoj od najjačih na svetu. Nije važan klub, vidite i da Vest Hem pobedi Mančester junajted, već da uđete u sistem".

Pre eventualnog transfera, Boaći će sa Crvenom zvezdom igrati u Engleskoj 24. oktobra, protiv Liverpula u meču 3. kola Lige šampiona.

"Mislim da je ta utakmica jedna od onih na kojima moram svima da pokažem da sam spreman za Premijer ligu", zaključio je golgeter crveno-belih.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Red

Greska je bila vracati igraca koji se zasitio srpskog fudbala, kvalitet nije sporan ali... Prodati pod hitno i traziti novo pojacanje u napadu, bar istog nivoa.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC