• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolta zovu na doping test: Zašto? Nisam još fudbaler...

Autor mondo.rs

"Kako je moguće da ću biti testiran? Nisam čak ni profesionalni fudbaler. Ozbiljno... ", napisao je slavni atletičar na Instagram profilu.

Najbolji sprinter svih vremena Usein Bolt rekao je danas da ne razume zašto mora da dostavi uzorke za doping test jer, kako je istakao, još nije profesionalni fudbaler.

Bolt je prošle nedelje prvi put počeo utakmicu za australijski fudbalski klub Sentral Koust Mariners. Marinersi su igrali prijateljski meč protiv Makartur Saut Vest Junajteda, pobedili su ubedljivih 4:0, a Bolt je dva puta zatresao mrežu protivnika.

VIDEO: BOLTOV GOL KOJI JE OBIŠAO PLANETU

Uprkos tome što još nije potpisao profesionalni ugovor, Bolt je dobio obaveštenje od Antidoping agencije Australije da mora da dostavi uzorke urina i krvi.

"Dakle, povukao sam se iz atletike u pokušaju da postanem fudbaler, ali pazite sad ovo - kako je moguće da ću biti testiran? Nisam čak ni profesionalni fudbaler. Ozbiljno... Pitao sam ženu zašto treba da se testiram kad još nisam ni potpisao za klub, a ona mi odgovorila da sam elitni sportista i da moram. U redu onda", napisao je Bolt na svom Instagram profilu.

Bolt je prošle godine završio bogatu atletsku karijeru i tada je rekao da želi da se profesionalno bavi fudbalom. On je, pre Sentral Koust Marinersa, trenirao sa fudbalerima Borusije iz Dortmunda, u južnoafričkom klubu Sandauns i norveškom Stromsgodestu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC